Leuke doosjes

De afgelopen weken hebben wij diverse leuke doosjes gemaakt.

 

Voorbeeld 1. Tasdoosje Happy Foods

leuke doosjes

Dit leuke tasdoosje met een hartvormig venster aan beide zijdes voor een maaltijd Tabouleh met een formaat van 50 x 100 x 170 mm.

 

Voorbeeld 2.  Tasdoosje Le Galet Evahonien

bedrukt tasdoosje

Dit doosje voor zeep is gedrukt met zilverinkt. Het doosje is op maat gemaakt voor een Franse klant.

 

Voorbeeld 3. Doosje voor 4 Bossche bollen

bedrukte gebaksdozen voor Bossche Bollen

Dit doosje in 1 kleur bedrukt is geschikt voor 4 Bossche bollen. Klik hier voor meer info over gebaksdozen.

 

Voorbeeld 4. Doosje voor mailing kerstboom

doosje kraft voor mailing kerstboom

In dit doosje gemaakt van Kraft wordt een kleine kerstboom met een potje grond en een stekertje verstuurd aan de relaties van een klant. Wij hebben zowel het drukken als het vullen van de potjes met grond, het vullen van het doosje en adresseren en ter post bezorgen van het doosje verzorgd. Leuk idee.

 

Voorbeeld 5. Klein gondeldoosje

bedrukt gondeldoosje

Klein gondeldoosje op maat gemaakt, gedrukt in 2 kleuren, 70 x 100 x 20 mm. Klik hier voor meer over gondeldoosjes.

 


 

Bedrukte-doosjes.nl is een échte drukkerij en heeft naast 4 offsetpersen ook een Konica Minolta 1060L digitale kleurenprinter voor het vervaardigen van kleine oplages in full color in hoge kwaliteit. Doordat we beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen we het product van a tot z inclusief logo ontwerp verzorgen. De levertijden die wij aanhouden zijn kort tot zeer kort.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrukte verpakkingen zoals bedrukte doosjes, sleeves, hangtags en popcornbakjes. Daarnaast maken wij ook ander drukwerk, zoals offertemappen, etiketten en brochures.

Onze ervaren medewerkers geven u graag goed advies en denken met u mee. Heeft u vragen, bel of mail ons. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen te bespreken. Voor alle informatie die u nodig heeft over bedrukte doosjes kunt u bij ons terecht.