Mondkapjes

Wij leveren beschermings- en reinigingsmiddelen, zoals mondkapjes, handgel en diverse desinfectie en schoonmaakproducten. Rechtstreeks vanaf de producent, zonder tussenpersonen, dus tegen scherpe prijzen!

Dozen met 20 of 50 stuks mondkapjes

bedrukt doosje mondkapjes mondmaskers 3 ply bedrukt ter bescherming tegen corona

Bedrukte doosjes voor mondkapjes

Wij leveren bedrukte dozen voor mondkapjes of mondmaskers. Deze dozen kunnen met uw logo of boodschap bedrukt worden. Wij kunnen de doosjes met of zonder mondkapjes leveren. Er zijn nu onder meer standaard maten doosjes voor 20 of 50 stuks met in de bovenzijde een geperforeerde opening om de mondkapjes een voor een er uit te kunnen halen. Wij kunnen ook doosjes op maat voor u maken.
De mondkapjes die wij leveren zijn 3-laags, voor eenmalig gebruik en niet voor medische doeleinden, bijvoorbeeld voor gebruik in het openbaarr vervooer, zoals de trein.

Prijsvoorbeeld: 250 doosjes met 20 mondkapjes, inclusief opdruk doosje in full color: 18 euro per doosje.

bedrukt doosje voor 10 stuks adembeschermingsmasker ffp2
Een gondeldoos/brievenbusdoos voor een mondmasker

De doosjes kunnen ook van het bruine Kraftpapier worden gemaakt, wat niet alleen heel stevig is, maar ook biodegradable en milieuvriendelijk.

Gondeldoosjes zijn uitermate geschikt om mondkapjes per stuk in te verpakken en uit te delen. Gondeldoosjes passen door de brievenbus.

desinfecterende handgel, desinfecterende doekjes, handpomp desinfecterende gel, desinfecterende schoonmaakproducten, mondkapjes

Referenties

Desinfecterende producten

Ons assortiment reinigings- en verzorgingsmiddelen omvat desinfecterende handgel, desinfectiespray voor oppervlaktes, desinfecterende handspray met of zonder handpompje, vloeibare desinfectie schoonmaakmiddelen, desinfecterende spuitbussen, vochtige hygiënedoekjes, handcrème, desinfecterende zeep en veel meer. De flesjes of busjes kunnen voorzien worden van een etiket met uw opdruk. Bent u op zoek naar een specifiek product, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Prijsvoorbeelden desinfecterende middelen

100 ml flesje met gel of spray – vanaf 3 euro
Bus met 120 desinfecterende doekjes voor je handen – vanaf  9 euro
Desinfecterende spuitbus 150 ml – vanaf 8 euro

Wij kunnen het product voorzien van een etiket met uw eigen logo of boodschap.

desinfecterende handgel, desinfecterende doekjes, handpomp desinfecterende gel, desinfecterende schoonmaakproducten, mondkapje
corona schoonmaakmiddelen, hygiëne producten, mondkapje

Wij kunnen u helpen met of de gehele opmaak en design verzorgen voor de bedrukking van uw doosje met mondkapjes. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht