Bedrukte Adventsdoos op maat

Adventskalenders of adventsdozen beginnen 24 dagen voor Kerstmis met aftellen. Een bedrukte adventsdoos bevat 24 vakjes met een luikje. Elke dag mag er een vakje geopend worden waar bijvoorbeeld een klein cadeautje, theezakje of chocolade uit genomen kan worden. Er zijn ook adventsdozen die zich meer op volwassenen richten, de vakjes zijn dan ook vaak voorzien van bijvoorbeeld spreuken of foto’s.

Een adventskalender en een adventsdoos kan in alle vormen en maten gemaakt worden. Wij hebben een standaardmaat adventsdoos van 270 mm breed, 360 mm hoog en 30 mm diep, maar we kunnen ook een stansmes in een andere vorm of maat laten maken.

Traditie adventskalender

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis, een belangrijk christelijk feest. De adventskalendertraditie is van oudsher in Duitsland en Oostenrijk het sterkst aanwezig.

Onderstaande adventsdoos, die onze klant heeft gevuld met theezakjes, hebben wij mogen maken voor Theléne en kunt u hier bestellen.

bedrukte Adventsdoos, adventskalender voor thee in full color op maat gemaakt
openen bedrukte Adventsdoos voor thee product
Adventsdoos bedrukken, adventskalender bedrukken
Adventsdoos bedrukken, adventskalender bedrukken

Ontwerp adventsdoos

Het artwork (de bedrukking) van een adventskalender of adventsdoos kunt u zelf aanleveren, of uitbesteden aan ons.

Voor onze klant YourDailyTeaCup hebben wij onderstaande doos mogen maken. De klant heeft in dit geval het ontwerp zelf aangeleverd. Het ‘winkel’hondje van Yourdailyteacup heeft een mooie plek gekregen op de kalender.

Adventsdoos laten drukken
Adventsdoos laten maken

Wij kunnen het design verzorgen voor de bedrukking van uw adventsdoos. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee! Kijk hier voor technische tips voor het ontwerpen van een adventsdoos.

One-Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw gebruiksaanwijzingen, etiketten, brochures, flyers en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Uw adventsdoos kunnen wij drukken, stansen, vouwen in elkaar zetten en vullen met het product wal u in de vakjes wilt hebben. Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij bedrukt of onbedrukt leveren. De adventsdozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Adventsdoos in standaard maat of op maat gemaakt?

Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Heeft u een andere maat in gedachten, dan kunnen wij een doos op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

voorzijde blanco Adventsdoos met 24 vakjes deurtjes laten maken
Adventsdoos opbouw interieur
afbeelding Adventsdoos maken interieur 24 vakjes bedrukt
Adventsdoos drukken

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht