Bedrukte Adventsdoos 2024

Bedrukte Adventskalenders of adventsdozen beginnen op 1 december met aftellen in 24 dagen naar Kerst. Een bedrukte adventsdoos bevat 24 vakjes met een luikje. Elke dag mag er een vakje geopend worden waar bijvoorbeeld een klein cadeautje, theezakje of chocolade uit genomen kan worden. Er zijn ook adventsdozen die zich meer op volwassenen richten. De vakjes zijn dan vaak voorzien van luxere cadeautjes en bijvoorbeeld spreuken of foto’s.

De bedrukte adventskalender of adventsdoos kan in allerlei vormen en maten gemaakt worden. Wij maken de adventsdoos geheel en al van karton, dus zonder plastic interieur. Wij hebben standaardmaten bedrukte adventsdozen zoals een doos van 270 mm breed, 360 mm hoog en 30 mm diep, met 24 vakjes van 35 x 65 x 30 mm, en een maat van 251 x 344 x 21 mm die per brievenbuspost opgestuurd kan worden. Daarnaast kunnen we uw adventsdoos in een andere vorm of maat maken.

Traditie adventskalender

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een goede manier om in de adventstijd toe te leven naar Kerstmis, een belangrijk christelijk feest. De adventskalendertraditie is vooral in Duitsland en Oostenrijk sterk aanwezig. In Nederland zien we steeds meer adventsdozen in allerlei maten en vormen voor allerlei producten en toepassingen. Het is een goed marketing instrument om uw klant op een goed moment kennis te laten maken met uw product.

Onderstaande adventsdoos, die onze klant heeft gevuld met theezakjes, hebben wij mogen maken voor Theléne en kunt u hier bestellen.

bedrukte Adventsdoos, adventskalender voor thee in full color op maat gemaakt 24 vakjes ontwerp ontworpen design
openen deurtje vakje bedrukte Adventsdoos voor thee product 24 vakjes van 35 x 65 mm
Adventsdoos bedrukken, adventskalender bedrukken mooie bedrukte adventsdoos met 24 vakjes voor thee product kerst
Adventsdoos bedrukken, adventskalender bedrukken mooie bedrukte adventsdoos met 24 vakjes voor thee product kerst

Aanbieding adventsdoos 2024

Indien u voor 31 juli 2024 adventsdozen bij ons besteld, ontvangt u 10% korting.

Ontwerp en design adventsdoos

Het artwork (de bedrukking) van een adventskalender of adventsdoos kunt u aanleveren, of door onze ontwerpers laten uitvoeren.

Voor onze klant YourDailyTeaCup hebben wij onderstaande doos mogen maken. De klant heeft in dit geval het ontwerp zelf aangeleverd. Het ‘winkel’hondje van Yourdailyteacup heeft een mooie plek gekregen op de kalender.

Adventsdoos laten drukken
Adventsdoos laten maken bedrukte adventsdoos met 24 vakjes in full color

Wij kunnen het design verzorgen voor de bedrukking van uw adventsdoos. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee! Kijk hier voor technische tips voor het ontwerpen van een adventsdoos.

One-Stop-Shopping

Uw adventsdoos kunnen wij bedrukken, stansen, vouwen, in elkaar zetten en eventueel vullen met uw producten. De adventsdozen worden dan snel en compleet en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Adventsdoos in standaard maat of op maat gemaakt?

Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Heeft u een andere maat in gedachten, dan kunnen wij een doos op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

voorzijde blanco Adventsdoos met 24 vakjes deurtjes laten maken
Adventsdoos opbouw interieur
binnenwerk van karton van adventsdoos 24 vakjes zonder plastic - afbeelding Adventsdoos maken interieur 24 vakjes bedrukt
Adventsdoos drukken

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht