Over bedrukte-doosjes.nl

Bedrukte-doosjes.nl is een website van Van der Louw Drukwerk en Verpakkingen. Van der Louw Drukwerk en Verpakkingen is een modern grafisch bedrijf te Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland, regio Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag. Het bedrijf bestaat ruim 45 jaar. Het wordt geleid door W. van der Louw jr., 2e generatie van de familie Van der Louw. Met 10 medewerkers, 4 offsetpersen, diverse stansmachines en afwerkapparatuur staan wij voor u klaar.
Wij hebben een Konica Minolta 1060L digitale kleurenprinter voor het vervaardigen van kleine oplages in full color in hoge kwaliteit. Doordat we beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen we het product van a tot z inclusief logo ontwerp verzorgen. De levertijden die wij aanhouden zijn kort tot zeer kort.

informatie bedrukte doosjes nl

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrukte verpakkingen zoals bedrukte doosjes, sleeves, hangtags en popcornbakjes. Daarnaast maken wij ook ander drukwerk, zoals offertemappen, etiketten en brochures.

 

Advies & informatie bedrukte doosjes nl

Onze ervaren medewerkers geven u graag goed advies en denken met u mee. Heeft u vragen, bel of mail ons. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen te bespreken. Voor alle informatie die u nodig heeft over bedrukte doosjes kunt u bij ons terecht.

 

Levering ook in het buitenland

Onze klanten komen uit geheel Nederland, maar ook uit België en Frankrijk tot aan Roemenië.

informatie bedrukte doosjes nl
Van der Louw Drukwerk en Verpakkingen
Industrieweg 124
2651 BD Berkel en Rodenrijs
www.vdlouw.nl
info@vdlouw.nl
Tel.: 010 – 511 27 99

 

Meer websites over bedrukken van doosjes en verpakkingen:

  • Doosjeopmaat.nl – Op deze website zijn onze standaard maten doosjes en verpakkingen te vinden met bij elke maat een foto van het desbetreffende doosje.
  • Verpakkingenbedrukken.nl – Deze website bevat naast beknopte info over bedrukte doosjes, ook informatie over andere verpakkingen die wij maken, zoals hangtags, headerkaarten en sleeves.

 

Wij zijn lid van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemers.
De KVGO-leveringsvoorwaarden die wij hanteren kunt u hier inzien.