Doos met venster

Een bedrukte doos met venster of vensterdoos laat uw product aan de klant zien voordat hij de doos openmaakt. Het tonen van het product in de vensterdoos geeft de klant de mogelijkheid om het goed te zien en te beoordelen.  Daardoor kan hij overtuigd worden van het product. Vooral als bijvoorbeeld de kleur, vorm of maat echt belangrijk is, zoals bij modegevoelige artikelen, kan dit belangrijk zijn. Het venster geeft de juiste uitstraling aan het product en de verpakking. Het vermindert de kans op retouren en het openmaken en beschadigen van de verpakking voordat het product gekocht is.

bedrukte doos met venster hartje
bedrukte doos met venster

Venster in de vorm van een hartje of rondje

De vensterdozen zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar. Het venster kan in een speciale vorm zoals bijvoorbeeld een hartje of een rondje gemaakt worden. Eventueel op maat of als een hangend doosje met eurolock.

doos bedrukt met venster
bedrukte doos met venster

Doos met venster met of zonder glashelder folie

Het venster in de vensterdoos kan met of zonder glashelder folie worden uitgevoerd. Zonder folie kan uw klant het product aanraken, met folie is uw product beter beschermd.
Het vensterdoosje kan van hoogglanzend of mat, spierwit of een tint zoals kraft (door en door bruin) karton gemaakt worden. Het doosje met venster kan in een standaard vorm, een speciale uitvoering, zoals een doos met handvat, een hangend doosje of een kubusdoosje gemaakt worden. Bedrukt met uw logo of boodschap trekt deze zeker de aandacht.

Snelle levering: wij maken de doos met venster zelf

Doordat wij de dozen met venster zelf maken kunnen wij snel tot zeer snel leveren. Wij maken regelmatig vensterdozen. Daardoor is het mogelijk dat wij een passende doos voor uw product hebben. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Showroom

Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bekijken.  Maak hiervoor een afspraak: info@vdlouw.nl.
Bezoek ook onze digitale showroom op Pinterest.bedrukte doosjes

Mail voor meer info of een vrijblijvende offerte  info@vdlouw.nl

Bibliotheek standaardmaten doos met venster

Vind in onze bibliotheek snel de standaardmaten vensterdozen of vraag voor uw perfecte vensterdoos vrijblijvend een offerte aan op info@vdlouw.nl.

Referenties

doos bedrukt met venster powerbar
bedrukte doosje van kraft karton op maat met venster voor zeep

Voorbeelden bedrukte vensterdozen of dozen met venster:

bedrukte doos voor specerijen potjes peper kaneel nootmuskaat

Doosje met venster voor 3 potjes specerijen

Voor de ambachtelijk gemalen specerijen van de Snuif- en Specerijmolens De Ster en De Lelie te Rotterdam Kralingen hebben wij dit doosje inclusief het ontwerp gemaakt. In het doosje gaan 3 potjes van de specerijen, zoals kaneel, zwarte peper, speculaaskruiden en vleeskruiden. Het doosje geeft een mooie uitstraling aan deze authentieke producten. De specerijen worden verkocht in de molens en dragen daarmee bij aan de instandhouding van deze unieke molens. De molens kunnen bezocht worden.

doos met venster bedrukt
bedrukte doos met venster voor cartridges
bedrukt hangend doosje met venster en eurolock
doos van kraft karton met venster recyclebaar bedrukt
bedrukt doos kraft karton met venster op maat recyclebaar karton
bedrukte doos met los deksel met venster

Voor meer info over bedrukte doos met venster:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht