KWALITATIEF DUURZAAM PAPIER

PaperWise papier is een revolutionair nieuw soort papier dat wordt geproduceerd van landbouwafval.

De natuur kent geen afval. De kringloop wordt gesloten door landbouwafval een tweede leven te geven in de vorm van milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier en karton. Wij helpen u verduurzamen met duurzaam drukwerk, milieuvriendelijke verpakkingen en eco verantwoorde kantoorbenodigdheden.

Het PaperWise papier en karton wat wij aanbieden draagt bij aan het vergroten van het maatschappelijke bewustzijn van medewerkers, het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en een positief bedrijfsimago. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan recycled papier. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

DUURZAAM KARTON VAN LANDBOUWAFVAL

Door te kiezen voor PaperWise kiest u voor 100% kwaliteit en 50% minder milieubelasting in vergelijking met FSC-papier op basis van verse houtvezels.

De kwaliteit van dit milieuvriendelijke papier en karton is uitstekend. Het papier en karton is in verschillende formaten en grammages beschikbaar. Ook notitieblokken, schriften, papier op rol etc. kunnen op verzoek geleverd worden. Het papier van PaperWise is volledig storingsvrij te gebruiken op alle printers, kopieerapparaten en drukpersen. Het (vouw)karton is uitstekend geschikt voor onder meer verpakkingsdoeleinden.

Waarom kiezen voor PaperWise milieuvriendelijk papier en karton?
• A-kwaliteit papier en karton;
• Duurzaam inkopen, behalen van duurzaamheidsdoelstellingen;
• Multifunctioneel voor alle printers, kopieerapparaten en drukpersen;
• Storingsvrij;
• Helder wit papier, laat afbeeldingen in kleur en zwartwit tot leven komen;
• Milieuvriendelijk, duurzaam papier en karton;
• Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

DUURZAAM KARTON VAN LANDBOUWAFVAL


85% landbouwafval in PaperWise White 

Het is gelukt om het aandeel landbouwafval in PaperWise White van 55% te verhogen naar > 85%, toch blijft hier nog ruimte voor verbetering. Gelukkig bestaat PaperWise Naturel, ons ongebleekte lichtbruine papier en karton, wel al uit 100% landbouwafval. Maar er is meer. PaperWise heeft zelf nog geen invloed op de keten van boer tot PaperWise. Deze contacten lopen via de papierfabrieken en boeren coöperaties. PaperWise wil invloed krijgen op de keten om zo samen met arme boeren (coöperaties) beleid te kunnen maken ter bevordering van de welvaart en het welzijn van deze groep mensen.

Duurzaam papier en karton van landbouwafval

 

Meer informatie over duurzaam papier en karton van landbouwafval?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht