Doos van kraft karton

Een doos van kraft karton geeft uw product een natuurlijke en eco vriendelijke uitstraling. Dit milieuvriendelijke uiterlijk van de verpakking wordt door uw klanten herkend en gewaardeerd. Het is een onderscheidend kenmerk van uw verpakking voor uw product.
Het kraft karton wat wij gebruiken wordt gemaakt door Kapstone en heet Kraftpak. Het is biodegradable, recyclebaar karton en kan gecomposteerd worden volgens de EN 13432 norm. Dit betekent dat het een milieuvriendelijke kartonsoort is die bij het oud papier mag.
Het kraft karton is erg sterk, relatief licht en mag in contact komen met voeding. Het beschermt uw product en geeft een authentieke en mooie uitstraling.

Ook dozen voor cosmetica, health,
beauty, cadeau, bier en wijn

Het kraft karton is onder andere geschikt voor cosmetica doosjes, health en beauty dozen, cadeauverpakkingen, gondeldoosjes, bier, wijn en drankverpakkingen, verzenddozen en droog eten verpakkingen. Wij maken graag snel en voordelig uw doos van kraft karton.

doos met los deksel van kraft karton Detex opleidingen
Doos van kraft karton los deksel driehoek
doos van kraft karton met venster recyclebaar bedrukt

Doos met los deksel of met eurolock

Wij leveren bedrukte en blanco kraft dozen in diverse maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld een doosje van kraft met los deksel of een hangend doosje met een eurolock en venster of een verzenddoos.

Snelle levering dozen door ruime voorraad

Het kraftkarton houden wij op voorraad. Wij hebben ruim 300 standaard maten doosjes beschikbaar. Uw kraft verpakking kan op uw maat gemaakt worden in kleine tot grote aantallen. Doordat wij zelf de doosjes drukken, stansen en plakken kunnen wij snel tot zeer snel leveren.

Showroom bedrukte dozen

U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen en de mogelijkheden van uw doosje te bespreken. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen. Wij maken ook andere producten van kraft karton, zoals sleeves en hangtags.

Bibliotheek standaardmaten doos van kraft karton

In onze bibliotheek kunt u snel het doosje voor uw product vinden. Vrijwel alle doosjes in de bibliotheek kunnen van kraft karton worden gemaakt. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Referenties

Doos van kraft karton met los deksel
doos met los deksel kraft karton bedrukt biologisch zeep

Voorbeelden dozen van kraft karton

bedrukte doosje van kraft karton op maat met venster voor zeep
bedrukt doos kraft karton met venster op maat recyclebaar karton
bedrukt doosje kraft karton met vaste klep

Voor meer info over bedrukte doosjes van kraft karton:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht