Showroom bedrukte doosjes en verpakkingen

showroom bedrukte doosjes en verpakkingen

Bespreken van wensen en mogelijkheden

Kom langs in onze showroom bedrukte doosjes en verpakkingen. U bent van harte welkom om uw wensen en de mogelijkheden voor uw bedrukte doos of verpakking te bespreken. In onze showroom kunt u voorbeelden vinden van de producten die wij maken. U kunt deze bekijken en zo een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Indien voorradig kunt u een voorbeeld meenemen van het doosje dat u aanspreekt. U krijgt meteen een beeld van ons bedrijf waar wij uw doosjes maken. Op de achtergrond zult u de machines horen draaien.

Van der Louw Drukwerk en Verpakkingen is een modern grafisch bedrijf te Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland, regio Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag. Het bedrijf bestaat ruim 45 jaar. Het wordt geleid door W. van der Louw jr., 2e generatie van de familie Van der Louw. Met 10 medewerkers, 4 offsetpersen, diverse stansmachines en afwerkapparatuur staan wij voor u klaar.
Wij hebben een Konica Minolta 1060L digitale kleurenprinter voor het vervaardigen van kleine oplages in full color in hoge kwaliteit. Doordat we beschikken over een eigen ontwerpstudio kunnen we het product van a tot z inclusief logo ontwerp verzorgen. De levertijden die wij aanhouden zijn kort tot zeer kort.

showroom bedrukte doosjes en verpakkingen

Berkel en Rodenrijs

Ons bedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een halte van de Randstadrail is op loopafstand. Een routebeschrijving kunt u vinden door op Google Maps te klikken. Voor openbaar vervoer info klikt u hier.

 

Afspraak maken

Het is verstandig om een afspraak te maken. Eventueel is het mogelijk om ook buiten bedrijfstijd een afspraak te maken. Voor meer informatie bel of mail ons of vul onderstaand formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht