Medicijndoosjes

Een medicijndoosje moet of medicijndoosjes moeten een herkenbaar beeld geven van het product en het merk. Maar bovenal moeten de doosjes voor medicijnen, geneesmiddelen, vitamines, ampullen, supplementen, homeopatische middelen of zelfzorgproducten de klant duidelijke informatie verschaffen.

bedrukte medicijndoosje
bedrukte medicijndoosjes

Professioneel bedrukte medicijndoosjes

Daarnaast moet het doosje de inhoud goed beschermen. Het doosje kan het positieve gevoel over het product of het merk versterken. Vooral bij zelfzorg en voedingssupplementen verpakkingen is het doosje belangrijk om de klant van het product te overtuigen voor het schap bij de drogist. Zeker bij herhaalaankopen is de herkenbaarheid belangrijk, zodat de klant snel kiest voor uw product. Een bijpassende displaydoos kan deze aandacht nog vergroten.

medicijndoosje
doos voor créme

Verpakkingen voor diergeneesmiddelen

Ook bij diergeneesmiddelen is de verpakking belangrijk. De meeste eigenaren van dieren zijn zeer bezorgd en begaan met hun huisdier en als deze dan ziek is, moet er vertrouwen zijn in het medicijn of geneesmiddel dat wordt gebruikt.

Medicijndoosje in hoogglanzend of met een tint

Wij leveren bedrukte geneesmiddelenverpakkingen in diverse maten en uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint. Een standaard vorm of een speciale uitvoering. Eventueel met een eurolock, zodat het doosje opgehangen kan worden. Doordat wij regelmatig medicijndoosjes maken, hebben wij diverse maten standaard beschikbaar. We kunnen ook een doosje op maat voor u maken.

Bedrukte medicijndoosjes in kleine en grote aantallen

Wij maken snel en voordelig uw medicijndoosje in hoge kwaliteit in kleine en grote aantallen. We maken ook de bedrukte verpakking voor aanverwante producten, zoals potjes, flesjes of tubes of laboratoriumtesten, en bedrukte bijsluiters gevouwen tot het gewenste formaat. Doordat wij de doosjes zelf maken, kunnen wij vaak snel tot zeer snel leveren.
Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Standaard maten medicijndoosje of op maat gemaakt

In de bibliotheek vindt u de standaard maten medicijndoosjes. We kunnen het doosje ook op maat voor uw product maken. Bel of mail ons voor meer info of een snelle offerte of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

Referenties

bedrukt doosje massage olie

Voorbeelden bedrukte medicijndoosjes

doos geneesmiddel bedrukt

Medijcijndoosje voor 2 capsules

Voor Libidofemme hebben wij dit medicijndoosje op maat gemaakt. In het doosje gaan 2 capsules. Het medicijndoosje is in full color bedrukt.

doosje voor diergeneesmiddel

Doosjes voor diergeneesmiddelen

Voor BonyFarma hebben wij een serie van 5 doosjes gemaakt voor de geneesmiddelen voor duiven. In de doosjes gaan diverse maten flesjes met pipet.

doos diergeneesmiddel medicijn huisdieren bedrukt

Kriebelbox voor huisdieren

Met en voor Dierenkliniek De Waard hebben we deze kriebelbox gemaakt. In de doos zit een complete medische behandeling van 1 jaar voor huisdieren tegen vlooien, teken en andere parasieten.

bedrukt doosje voor dieet of zelfzorg
bedrukt doosje voor vitaminen zelfzorg
medicijndoosjes
medicijndoosje bedrukt

Voor meer info over bedrukte medicijndoosjes:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht