Bedrukte medicijndoosjes

Een bedrukt medicijndoosje moet een herkenbaar beeld geven van het product en het merk. Maar bovenal moeten de doosjes voor medicijnen, geneesmiddelen, vitamines, ampullen, supplementen, homeopathische middelen of zelfzorgproducten de klant duidelijke informatie verschaffen.

bedrukte medicijndoosje voor diergeneesmiddel veterinair product medicijn geneesmiddel
bedrukte medicijndoosjes zelftest in full color

Professioneel bedrukte medicijndoosjes

Daarnaast moet het doosje de inhoud goed beschermen. Het doosje kan het positieve gevoel over het product of het merk versterken. Vooral bij zelfzorg en voedingssupplementen verpakkingen is het doosje belangrijk om de klant van het product te overtuigen voor het schap bij de drogist. Zeker bij herhaalaankopen is de herkenbaarheid belangrijk, zodat de klant snel kiest voor uw product. Een bijpassende displaydoos kan deze aandacht nog versterken.

medicijndoosje bedrukt
bedrukt doosje voor spier en gewrichts créme in full color cosmetica

Verpakkingen voor diergeneesmiddelen

Bij bedrukte doosjes voor diergeneesmiddelen is de verpakking helemaal belangrijk. De meeste eigenaren van dieren zijn zeer bezorgd en begaan met hun huisdier en als deze dan ziek is, moet er vertrouwen zijn in het medicijn of geneesmiddel dat wordt gebruikt. De goede verpakking en professioneel bedrukt medicijndoosje zal daar zeker bij helpen.

Medicijndoosje in hoogglanzend of met een tint

Wij leveren bedrukte geneesmiddelenverpakkingen in diverse maten en uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint. Een standaard vorm of een speciale uitvoering. Eventueel met een eurosleuf, zodat het doosje opgehangen kan worden. Doordat wij regelmatig medicijndoosjes maken, hebben wij diverse standaard maten beschikbaar. We kunnen ook een doosje op maat voor uw product maken.

Bedrukte medicijndoosjes in kleine en grote aantallen

Wij maken snel en voordelig uw medicijndoosje in hoge kwaliteit in kleine en grote aantallen. Het doosje kan gemaakt worden van speciaal karton dat geschikt is voor de koeling of vriezer. We maken ook de bedrukte verpakking voor aanverwante producten, zoals potjes, flesjes of tubes of laboratoriumtesten en bedrukte bijsluiters gevouwen tot het gewenste formaat. Doordat wij de doosjes zelf maken, kunnen wij vaak snel tot zeer snel leveren.
Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Standaard maten medicijndoosje of op maat gemaakt

In onze bibliotheek vindt u standaard maten medicijndoosjes. We kunnen ook het doosje op maat voor uw product maken. Bel of mail ons voor meer info of een snelle offerte of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

Referenties

bedrukt doosje voor flesje massage olie in full color met logo

Voorbeelden bedrukte medicijndoosjes

doos medicijn geneesmiddel doosje verpakking bedrukt

Medicijndoosje voor 2 capsules

Voor Libidofemme hebben wij dit medicijndoosje op maat gemaakt. In het doosje gaan 2 capsules. Het medicijndoosje is in full color bedrukt. Het formaat is 50 x 12 x 70 mm. Er is een passende displaydoos beschikbaar voor dit medicijndoosje.

doosje voor diergeneesmiddel bedrukt in full color voor pipet flesjes met logo

Doosjes voor diergeneesmiddelen

Voor BonyFarma hebben wij een serie van 5 doosjes gemaakt voor de geneesmiddelen voor duiven. In de doosjes gaan diverse maten flesjes met pipet.

bedrukt medicijndoosje in full color voor doordrukstrips geneesmiddel medicijnen met logo psoriasis

Doosje voor doordrukstrips Otezla®

Voor de doordruk strips van het medicijn Otezla® hebben dit medicijndoosje op maat gemaakt. Het doosje is speciaal bedoeld om het de patient makkelijker maken om op tijd zijn geneesmiddel te gebruiken. De planner doosjes zijn 75 x 10 x 142 mm.

doos diergeneesmiddel medicijn huisdieren bedrukt

Kriebelbox voor huisdieren

Met en voor Dierenkliniek De Waard hebben we deze kriebelbox gemaakt. In de doos zit een complete medische behandeling van 1 jaar voor huisdieren tegen vlooien, teken en andere parasieten.

bedrukt doosje voor dieet of zelfzorg
bedrukt doosje voor vitaminen zelfzorg
bedrukt medicijndoosje geneesmiddel in full color bedrukt met 2 klepjes product verpakking
medicijndoosje bedrukt in full color voor 5 tabletten

Voor meer info over bedrukte medicijndoosjes:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht