Bedrukte schuifdoosjes

Een bedrukt  schuifdoosje, ladedoosje of slide box van karton is een bodem of bakje met een sleeve en heeft de vorm van een luciferdoosje. Schuifdoosjes kunnen voor allerlei toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als een luxe kadoverpakking, een doosje voor een spel kaarten, of een cosmeticaverpakking. Het is stevig en heeft een goede uitstraling. Wanneer de bodem van het schuifdoosje met een extra dikke rand wordt uitgevoerd, wordt deze nog steviger en krijgt het een andere uitstraling. Een schuifdoos met een dikke rand in de bodem sluit beter.

bedrukt Schuifdoosje ladedoosje slide box gemaakt van bruik kraft karton met sleeve met opdruk in rood met dikke rand
bedrukt schuifdoosje ladedoos slide box met full color sleeve luciferdoosje

Korte levertijd van bedrukte schuifdoosjes

Wij kunnen de bedrukte schuifdoosjes in diverse maten en in verschillende uitvoeringen met of zonder venster snel leveren. Mat of juist hoogglanzend, met een tint of spierwit, een standaard vorm of speciale uitvoering of van bijvoorbeeld bruin kraft karton. Bedrukt met uw boodschap of logo trekt deze zeker de aandacht. Door de opdruk van alleen de sleeve te veranderen kan het schuifdoosje voor meerdere producten of talen gebruikt worden. Omdat wij de schuifdozen zelf produceren kunnen wij snel tot zeer snel leveren. De schuifdoosjes worden meestal opgezet geleverd.

bedrukt schuifdoosje voor koeken met sleeve in full color bedrukt met dikke randen luciferdoosje slide box ladedoos
bedrukte schuifdoosje a4 formaat van bruin kraft karton met witte en groene bedrukking op de sleeve slidebox ladedoos
Besdrukte schuifdoosje met sleeve met logo in full color op maat gemaakt met interieur voor apparaat mooie productverpakking, slide box , ladedoosje, luciferdoosje
bedrukte schuifdoosje slidebox ladedoosje van wit karton met logo op de sleeve in blauw gedrukt chocoladeverpakking luciferdoosje
Bedrukte Schuifdoosje voor rietjes sleeve in full color bedrukken wit karton slidebox ladedoosje
mooi schuifdoosje van bruin Kraft karton met zwart bedrukking sleeve logo voor fles, slidebox luciferdoosje ladedoosje

Referenties

Schuifdoosje voor houten spel

Dit doosje is op maat gemaakt voor het advocaten- en notarissenkantoor
Ploum, Rotterdam Law Firm. In het doosje komt een houten spel.
Zowel de bodem als de sleeve zijn bedrukt.
De binnenmaat is 135x135x30 mm, de buitenmaat is 155x155x30 mm.

Bedrukte vierkant schuifdoosje voor spel met sleeve in oranje met logo, ladedoos, slidebox, luciferdoosje

Ontwerp schuifdoosje

Wij kunnen het design verzorgen voor de bedrukking van uw schuifdoosje. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee! Kijk hier voor technische tips voor het ontwerpen van een schuifdoos.

One-Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw gebruiksaanwijzingen, etiketten, brochures, flyers en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Uw schuifdoosje kunnen wij drukken, stansen, vouwen en plakken, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in het schuifdoosje verpakken. Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij bedrukt of onbedrukt leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Bibliotheek standaardmaten schuifdoosje

In onze bibliotheek kunt u snel het schuifdoosje of ladedoosje voor uw product vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Voor meer info over bedrukte schuifdozen

Wilt u meer weten over bedrukte schuifdozen van hoge kwaliteit voor uw product, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voorbeelden bedrukte schuifdozen of ladedoosjes

  bedrukte schuifdoos met full color sleeve voor chocolade en bonbons voedselveilig karton met logo nieuwjaar kerst wensen

  Voor Bicobel uit België hebben we al meermalen deze mooie schuifdoosjes met diverse sleeves gemaakt voor de exclusieve en traditionele lekkernijen die Bicobel maakt, zoals verse koekjes, chocolade en bonbons.  Door meer bodems te maken en sleeves op het moment dat ze nodig zijn, is het een efficiënte manier om een mooi schuifdoosje te maken. De bodems zijn van wit of kraft karton en de sleeves zijn in full color bedrukt. Het formaat is 150 x 130 x 24 mm binnenmaat. Het karton is voedselveilig en bedrukt met plantaardige inkt.

  speciale lange schuifdoos bedrukt voor weefgetouw productverpakking op maat gemaakt full color bedrukt wit karton de witte engel Texel

  Voor en met De Witte Engel op Texel hebben wij deze lange smalle schuifdoos op maat gemaakt. In de bijzondere schuifdoos komt een weefgetouw. Er zijn 2 maten dozen op maat  gemaakt. De binnenmaten zijn van de lange 600x85x19 en de korte is 500x85x19 mm. Het weefgetouw is bij De Witte Engel te bestellen.

  bedrukte schuifdoos voor spel met kaarten en brochure in full color bedrukt met interieur op maat speldoos

  Voor en met Double Healix, De Academie voor Leiderschap en Levenskunst, hebben wij deze mooie bedrukte schuifdoos met interieur gemaakt. In de schuifdoos komen een kaartenset en een boekje. De kaarten en het boekje hebben wij ook gemaakt en de doosjes zijn compleet gevuld en geseald geleverd bij Double Healix te Haarlem. De binnenmaat van het schuifdoosje is 225 x 150 x 24 mm en de kaartjes met ronde hoeken zijn 80 x 130 mm. Voor de kaartjes zijn passende interieurs van verschillende hoogtes op maat  gemaakt. Het boek met kaartenset is bij Double Healix te bestellen.

  Bedrukte schuifdoos voor tshirts gemaakt van bruin kraft karton met opdruk in binnenzijde doos met logo, slidebox luciferdoosje ladedoos

  Voor en met Benzak Denim Developers te Amsterdam hebben wij deze bedrukte schuifdoos van bruin kraft karton op maat gemaakt. In de schuifdoos komen 2 tshirts. In de bodem van de schuifdoos is een tekening van 2 tshirts te zien. De binnenmaten van de doos zijn 232x208x45 mm. De mooie denim tshirts zijn bij Benzak te bestellen.

  bedrukte schuifdoos ladedoos slide box doos van bruin kraft karton voor horloge bedrukt in zwart met logo, luciferdoosje doosje maken van karton, doosje maken, kleine kartonnen doosjes, doos bedrukken, kartonnen doos, kartonnen dozen, budgetdoosjes, duurzaam karton, duurzame verpakking, biodegradable verpakking van gerecyled materiaal, 100 recycled afbreekbaar.

  Voor en met Aevig watches hebben wij deze bedrukte schuifdoos van bruin kraft karton op maat gemaakt. In de schuifdoos komen de bijzondere horloges van Aevig. De binnenmaten van de doos zijn 160x65x50 mm. De exclusieve horloges zijn bij Aevig te bestellen.

  bedrukte schuifdoos lade doos slide box slider box in zwart en zilver inkt logo met glans laminaat voor cosmetica 5 potjes nagellak gel polish

  Voor en met Djasa Beauty hebben wij deze mooie bedrukte schuifdoos met interieur voor 5 flesjes of potjes nagellak of gel polish op maat gemaakt. De schuifdoos is bedrukt in zwart en zilver inkt en afgewerkt met hoogglans laminaat. De binnenmaten van de doos zijn 173x83x35 mm. De professionele gel of nagellak is te bestellen bij Djasa Beauty.

  Bedrukte schuifdoos voor wondzorg pakket sleeve met logo in full color ruim a5 formaat, slidebox, ladedoosje op maat, luciferdoos, slide box, drawer box

  Voor en met Van Heek Medical hebben wij deze bedrukte schuifdoos op maat gemaakt. De schuifdoos is gebruikt voor een wondzorg pakket. De schuifdoos of ladedoos is bedrukt in full color. De binnenmaten van de doos zijn 215x160x70 mm. Kijk voor meer informatie over wondzorg op de website van Van Heek.