Schuifdoosjes

Een schuifdoosje van karton is een bakje met een sleeve en heeft de vorm van een luciferdoosje. Schuifdoosjes kunnen voor allerlei toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als een luxe kadoverpakking, een doosje voor een spel kaarten, of een cosmeticaverpakking. Het is stevig en heeft een goede uitstraling. Wanneer het schuifdoosje met een extra dikke rand wordt uitgevoerd, wordt deze nog steviger en krijgt het een andere uitstraling. Een schuifdoos met een dikke rand sluit ook beter.

Schuifdoosje met dikke rand
Schuifdoosje

Korte levertijd op bedrukte schuifdoosjes

Wij kunnen de bedrukte schuifdoosjes in diverse maten snel leveren, in diverse uitvoeringen met of zonder venster. Mat of juist hoogglanzend, met een tint of spierwit, een standaard vorm of speciale uitvoering of van bijvoorbeeld kraft karton. Bedrukt met uw boodschap of logo trekt deze zeker de aandacht. Door de opdruk van alleen de sleeve te veranderen kan je het schuifdoosje voor meerdere producten gebruikt worden. Omdat wij de schuifdozen zelf produceren kunnen wij snel tot zeer snel leveren.

Schuifdoosje met dikke randen
Schuifdoosje kraft met witte bedrukking
Schuifdoosje met venster
Schuifdoosje bedrukken
Schuifdoosje bedrukken in full color
schuifdoosje in Kraft met zwart bedrukking

Referenties

Schuifdoosje voor houten spel

Dit doosje is op maat gemaakt voor het advocaten- en notarissenkantoor
Ploum, Rotterdam Law Firm. In het doosje komt een houten spel.
Zowel de bodem als de sleeve zijn bedrukt.
De binnenmaat is 135x135x30 mm, de buitenmaat is 155x155x30 mm.

Schuifdoosje voor spel

Ontwerp schuifdoosje

Wij kunnen het design verzorgen voor de bedrukking van uw schuifdoosje. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee! Kijk hier voor technische tips voor het ontwerpen van een schuifdoos.

One-Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw gebruiksaanwijzingen, etiketten, brochures, flyers en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Uw schuifdoosje kunnen wij drukken, stansen, vouwen en plakken, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in het schuifdoosje verpakken. Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij bedrukt of onbedrukt leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Bibliotheek standaardmaten schuifdoosje

In onze bibliotheek kunt u snel het schuifdoosje voor uw product vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht