Links links

Er zijn vele websites die we tegenkomen op internet. Wanneer we een goede website vinden plaatsen we deze hier om jullie er ook van te laten genieten. Kies uit onderstaande categorieënlijst, klik dan op de naam van de links die u wenst te bezoeken.

 


Partners

www.verpakkingenbedrukken.nl
Website gespecialiseerd in bedrukte verpakkingen gemaakt van vouwkarton. Snel geleverd. Veel mogelijk. Sleeves, hangtags, labels en meer.

DrukSnel.nl
Snel drukwerk voor een goede prijs. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, offertemappen, sets, bonnen, bureauleggers, brochures, folders, flyers.

Bier-verpakkingen.nl
Deze website is gespecialiseerd in bierverpakkingen, drankverpakkingen, promotieartikelen, winkelmateriaal, rolbanners, wandborden, plafondborden en schapkaarten. Het bevat ook een afdeling ‘special products waar exclusieve promotieartikelen worden aangeboden/uitgewerkt.

Cosmetica-doosjes.nl
Op deze website kunt u alle luxe, hoogwaardige verpakkingen vinden voor parfum- en cosmeticaproducten.
Cosmetica doosjes, parfum verpakkingen, display dozen, etiketten voor flesjes, cadeau set verpakkingen, parfum testers, toonbank displays, parfum tasjes, verpakkingen cosmetica, brievenbusdozen voor samples, parfum doosjes en veel meer!

Milieuvriendelijke-verpakkingen.nl
Deze website is gespecialiseerd in biodegradable, dus milieuvriendelijke verpakkingen.

 


Interessante websites

Dozen op maat Cordupack
Golfkarton dozen op maat, kartonnen verpakkingsdozen.

Fefco
Website van de Europese overkoepelende organisatie van kartonverwerkende bedrijven.

Free Box Templates Store
Een uitgebreide verzameling templates / vormen van doosjes.

Lovely Package
Ontwerpen van verpakkingen

Packmage
Software voor het ontwerpen van verpakkingen op de PC

thedieline.com
Zeer uitgebreide website over verpakkingen, ontwerp en alles wat er mee te maken heeft.

 

 

 

 


Bedrukte doosjes.nl produceert zo duurzaam mogelijk. Zo gebruiken wij plantaardige inkten, drukken vrijwel alcohol vrij en gebruiken groene stroom. Al het papier en kartonafval wordt door een recycling bedrijf opgehaald om weer nieuw papier of karton van te maken. Karton is een veelzijdig promotiemateriaal. De flexibiliteit in toepassing en ontwerp maken maatwerk en herkenbaarheid van het product mogelijk, ook biedt het uitstekende mogelijkheden voor weergave van marketing- en productinformatie.
Karton heeft een unieke eigenschap: het is een natuurproduct met duurzame eigenschappen. Het wordt hoofdzakelijk gemaakt van oudpapier en is ná gebruik grondstof voor nieuw papier en karton.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrukte verpakkingen zoals bedrukte doosjes, sleeves, hangtags en popcornbakjes. Daarnaast maken wij ook ander drukwerk, zoals cadeaukaarten, etiketten en brochures.
Op onze drukpersen drukken wij ook briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, facturen, offertemappen, sets, bloks, bureauleggers, folders, tijdschriften, boeken, catalogi, doosjes, verpakkingen, jaarverslagen en posters tot het papierformaat 52 x 74 cm.