Doos op maat

Wij maken snel voor u uw doos op maat voor een voordelige prijs. Omdat wij het drukken, stansen en plakken zelf uitvoeren kunnen wij u goed adviseren en snel leveren, soms zelfs binnen een week. Doordat wij veel dozen maken, hebben wij intussen ruim 800 standaard maten. Deze kunt u met bijbehorende foto vinden op Doosjeopmaat.nl. Zit het formaat van de doos die u zoekt tussen de lijst beschikbare maten doosjes, dan kunnen we nog sneller leveren. Elk ander formaat doos is meestal leverbaar. Dan maken wij een aangepaste stansvorm op maat voor de doos. Een tekening voor uw doos op maat kunnen wij vaak binnen 1 werkdag sturen.

doos met los deksel op maat bedrukte-doosjes.nl voor kaartjes
doos met vast deksel op maat bedrukt

Bedrukte dozen voor uw product

De doosjes die wij maken zijn geschikt om allerlei producten in te verpakken, zoals bonbondoosjes, golfballendoosjes, doosjes voor tubes en potjes, medicijndoosjes, visitekaartjesdoosjes en nog veel meer. Het doosje kan speciaal gemaakt worden voor in de vriezer of koeling. De doosjes kunnen voorzien worden van een venster met of zonder folie of een interieur en eventueel een eurolock om het doosje op te kunnen hangen in een winkel. Het zijn dozen op maat voor uw product.

Referenties

Materiaalsoorten bedrukte dozen

De dozen kunnen gemaakt worden van verschillende materiaalsoorten. De meeste doosjes maken wij van vouwkarton. Dat geeft een mooi drukresultaat, is relatief voordelig en kortere levertijd. Daarnaast kunnen de doosjes gemaakt worden van golfkarton. Dat is steviger en vooral bij grotere dozen of bij speciale toepassingen meer geschikt. Als laatste kunnen de dozen gemaakt worden van omplakt karton. Daarbij wordt het drukwerk eerst op vellen gedrukt en daarna op stevig karton geplakt, voordat er dozen van gemaakt worden. Dit geeft een hoge kwaliteit doos, maar is ook het prijzigst. Een goed voorbeeld is de doos voor een puzzel of een spel.

Bibliotheek standaardmaten doos op maat

Vind in onze bibliotheek snel ruim 800 maten dozen. Staat uw maat er niet bij, bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Voorbeelden bedrukte dozen op maat

bedrukt doos kraft karton met venster op maat recyclebaar karton
bedrukt bloemboldoosje op maat met autolock bodem
doos op maat bedrukt met 2 klepjes
bedrukt tasdoosje stand up pouch

Vul voor meer info bedrukte doos op maat onderstaand formulier in:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wij hebben onder andere dozen gemaakt voor:

  ABN-Amro, gemeentes Helmond, Losser en Midden Delfland, Greetz, Het Kröller-Müller museum, ING, KPN, Linda, Panasonic, Phlips, PostNL, Qmusic, Talpa en veel klanten uit België en Frankrijk.