Bedrukte doos voor uw spel

Nederlanders, jong en oud, spelen graag gezelschapsspelletjes. Denk aan de bekende kaart-, kwartet- en bordspellen. Een mooie bedrukte speldoos maakt het spel herkenbaar en aantrekkelijker om te spelen. Een spel kan een uitstekend marketingmiddel voor uw bedrijf, organisatie of bureau zijn Een spel kan de naamsbekendheid langdurig vergroten en een speciale actie of jubileum ondersteunen. Spellen worden vaak gebruikt als communicatiemiddel voor voorlichting, educatie, bewustwording en interactie.

Praatkaarten voor het voorlichtingsprogramma
Nu Niet Zwanger Rotterdam

Bedrukte speldoos, doos met praatplaten, gevoelens en behoeften kaarten

Spel voor leiderschapsontwikkeling
World Leaders Game

Doosje voor spel kaarten - Spel met wereldleiders, een bedrukte speldoos met kaarten van beroemdheden

Snel en voordelig uw bedrukte spel doos

Van belang is dat het spel en de verpakking op een aantrekkelijke wijze aan uw doelgroep worden gepresenteerd. Behalve de bedrukte speldoos of het speldoosje maken wij ook de spelonderdelen zoals de bedrukte (kwartet-) kaarten, de spel uitleg en het spelbord. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit bedrukking, de korte levertijden van grote en kleine aantallen voor een goed budget.
De speldoos kan meerdere vormen hebben, zoals een doos met los deksel, een schuifdoos of een doos met vast deksel. Een doos met vast deksel is meestal het voordeligst. Een hard omplakt doosje met los deksel is aanzienlijk duurder.

Bedrukt doosje voor spel kaarten

Bij een bedrukt doosje voor een spel kaarten wordt de maat van de doos bepaald door het formaat van de spel kaarten, zoals a5, a6, 120 x 80 en 55 x 85 mm of vierkante of ronde spel kaarten. Wij drukken in Full-color of zwart, hoogglanzend of mat, spierwit of een tint, in een staande vorm of in een speciale uitvoering, zoals een doos gemaakt van kraft (bruin) karton dat 100% biodegradable is. Onze drukinkt is Cradle to Cradle gecertificeerd.

Referenties

Doos bedrukken voor spel, speldoos laten bedrukken, doos voor spel laten maken

Museum dobbelspel voor Kröller-Müller

Bedrukte speldoos in full color voor museum spel Kröller-Müller met dobbelsteen
bedrukte speldoos met los deksel Voorbeeld van een museum spel met dobbelsteen

Ontwerp, advies en bedrukking van uw bedrukte spel doos

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op over wat er mogelijk is met uw spel. Wij denken graag met u mee over de ontwikkeling van uw spel, het ontwerp, de maat, uitvoering en een passend budget.  Een bedrukte doos voor een spel kaarten of een speldoos met een spelbord heeft hele andere eisen, mogelijkheden en opties. Een kleine aanpassing kan de prijs van een spel soms sterk beïnvloeden.

Wij leveren onder andere aan musea, (semi-) overheden, bureaus voor relatiegeschenken, entertainment, psychologie, coaching- en loopbaanbegeleiding. Behalve spelletjes voor vermaak, drukken wij ook voorspellingskaarten en familie-, coaching- en managementspellen.

Sterrenkaarten; hulp bij rouwverwerking
Daisy Luiten

Voorbeeld van een bedrukte speldoos met spelkaarten

Bordspel met dobbelsteen voor
Stichting Opkikker

Voorbeeld van een speldoos voor een bordspel stichting opkikker

Doos voor game Memorable Knights

Voorbeeld van een bedrukte speldoos voor een game

One -Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw etiketten, gebruiksaanwijzingen, flyers, brochures en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Drukken, stansen, vouwen en plakken van de op maat gemaakte doosjes, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in de doosjes verpakken.
Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Drukkerij voor speldozen, doos voor spel laten bedrukken

Doos voorspellingskaarten Advaitarot

Voorbeeld van bedrukte doos voor spel tarot kaarten in full color

Educatief spel met kaarten Verzuim & zo

Voorbeeld van een bedrukt speldoosje doos voor spel kaarten in full color Wie ben jij

Educatief spel met kaarten Bonding Beyond Borders

Voorbeeld van een educatief spel met kaarten game bonding beyond borders

Doos voor spel op maat laten maken

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 800 standaard maten doosjes. Als de maat die u zoekt er niet tussen zit, dan kunt u bij ons ook een doos op maat laten maken.
Bij een verpakking op maat kunt u het product wat er in komt naar ons te sturen, zodat we een blanco model kunnen maken welke precies aansluit op uw product. Dit model krijgt u toegezonden ter controle.

Pas na goedkeuring van het model gaan we over tot het maken van een stansmes.

Drukkerij Van der Louw verzorgt het gehele traject van idee tot eindproduct.

Verpakking ontwerpen, stansmes

Spel met dobbelsteen Beyond the Game

Voorbeeld van een spel met dobbelstenen

Educatief  Kringloopspel

Voorbeeld van een bedrukte doos voor het kringloopspel, een educatief spel

Omgaan met emotie Balanskaarten

Voorbeeld van een bedrukte spel doos-vierkant-met-los-deksel voor balans spel speel kaarten

Bibliotheek standaardmaten doos voor spel

In onze bibliotheek kunt u snel het doosje voor uw spel vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info. Wij kunnen u ook modellen opsturen van reeds geproduceerde dozen.

Voorbeelden bedrukte speldozen

Spel met doos Graote Vastelaovend Sjpel

Voor Media INN hebben wij deze speldoos met los deksel en interieur voor de 305 kaarten per spel gemaakt. Het Graote Vastelaovend Sjpel is een spel waarbij een combinatie gemaakt wordt tussen kennis, doe-opdrachten en leuke uitdagingen. Het spel is verkrijgbaar op  de site van De Graote Vastelaovend Show. Het formaat van de doos is 250 x 170 x 40 mm en de 305 spelkaartjes zijn 80 x 60 mm.

Doos voor spel laten bedrukken, doos voor spel laten maken, doos voor spelletje

Doos voor ganzenbordspel met spelbord

Deze mooie speldoos met spelbord voor het ganzenbordspel hebben wij gemaakt voor Cogas. Zowel het spelbord als de doos zijn voorzien van laminaat zodat ze langer mooi blijven. De maat van de doos is 275 x 200 x 35 mm, de maat van het bedrukte spelbord is 265 x 390 mm met een ril of vouwlijn in het midden.

doos voor spel bedrukken, doos laten drukken voor spel, doos voor spel ganzenbord

Voor meer info over een bedrukte doos voor spel:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht