Bedrukte doos voor uw spel

Nederlanders, jong of oud, spelen graag gezelschapsspelletjes. Denk aan de bekende kaart-, kwartet- en bordspellen. De bedrukte doos voor een spel is een uitstekend marketingmiddel om uw bedrijf, organisatie of bureau op de kaart te zetten en de naamsbekendheid te vergroten of om een speciale actie te ondersteunen. Spellen worden vaak gebruikt als communicatiemiddel voor voorlichting, educatie, bewustwording en interactie.

Praatkaarten voor het voorlichtingsprogramma
Nu Niet Zwanger Rotterdam

Een doos met praatplaten, gevoelens en behoeften kaarten

Spel voor leiderschapsontwikkeling
World Leaders Game

Spel met wereldleiders, een doos met kaarten van beroemdheden

Snel, voordelig en kleine en grote oplagen

Van belang is dat het spel en de verpakking op een aantrekkelijke wijze aan uw doelgroep wordt gepresenteerd. Behalve de bedrukking van de speldoos of het speldoosje maken wij ook de spelonderdelen zoals de (kwartet-) kaarten, de uitleg en het spelbord. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit drukken, de korte levertijden van grote en kleine oplagen voor een goed budget. Wij drukken in Full-color of zwart, hoogglanzend of mat, spierwit of een tint, in een staande vorm of in een speciale uitvoering, zoals een doos gemaakt van kraft (bruin) karton dat 100% biodegradable is.

Referenties

Museum dobbelspel voor Kröller-Müller

Spel met dobbelsteen
Voorbeeld van een spel met dobbelsteen

Voor ontwerp, advies en bedrukking

Drukkerij Van der Louw levert onder andere aan musea, (semi-) overheden, bureaus voor relatiegeschenken, entertainment, psychologie, coaching- en loopbaanbegeleiding. Behalve spelletjes voor vermaak, drukken wij ook voorspellingskaarten en familie-, coaching- en managementspellen. De opdrachtgevers ontwikkelen zelf het spel en wij denken graag met hen mee over het ontwerp, de maat en de uitvoering voor een passend budget.
U kunt kiezen uit meer dan 600 standaard maten doosjes.

Sterrenkaarten; hulp bij rouwverwerking
Daisy Luiten

Voorbeeld van een doosje met spelkaarten

Bordspel met dobbelsteen voor
Stichting Opkikker

Voorbeeld van een doos voor een bordspel

Doos voor game Memorable Knights

Voorbeeld van een doos voor een game

One -Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw etiketten, gebruiksaanwijzingen, flyers, brochures en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Drukken, stansen, vouwen en plakken van de op maat gemaakte doosjes, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in de doosjes verpakken.
Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Doos voorspellingskaarten Advaitarot

Voorbeeld van doos voor tarotkaarten

Educatief spel met kaarten Verzuim & zo

Voorbeeld van een doosje voor spelkaarten

Educatief spel met kaarten Bonding Beyond Borders

Voorbeeld van een educatief spel met kaarten

Doos voor spel op maat laten maken

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 600 standaard maten doosjes. Als de maat die u zoekt er niet tussen zit, dan kunt u bij ons ook een doos op maat laten maken.
Bij een verpakking op maat is het raadzaam om het product wat er in komt naar ons te sturen, zodat we een blanco model kunnen maken welke precies aansluit op uw product. Dit model krijgt u toegezonden ter controle.

Pas na goedkeuring van het model gaan we over tot het maken van een stansmes.

Drukkerij Van der Louw verzorgt het gehele traject van idee tot eindproduct.

Spel met dobbelsteen Beyond the Game

Voorbeeld van een spel met dobbelstenen

Educatief  Kringloopspel

Voorbeeld van een kringloopspel, een educatief spel

Omgaan met emotie Balanskaarten

Voorbeeld van een speldoos-vierkant-met-los-deksel

Bibliotheek standaardmaten doos voor spel

In onze bibliotheek kunt u snel het doosje voor uw spel vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info. Wij kunnen u ook modellen opsturen van reeds geproduceerde dozen.

Voor meer info over een bedrukte doos voor spel:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht