Bedrukte cosmeticadoosjes

Cosmetica zijn producten voor de persoonlijke verzorging, zoals make-up, parfum, deoderant, tandpasta, badschuim, scheerschuim, zeep, douchegel en shampoo, anti-zonnebrand of aftersun, Een bedrukt cosmeticadoosje moet de klant verleiden om het product aan te schaffen en te gebruiken. Dit betekent dat de bedrukte cosmeticadoosjes en de verpakking een heel belangrijk onderdeel van het beslissingsproces zijn. Het doosje moet het positieve gevoel over het product en het merk en de herkenbaarheid versterken. Ook bij herhaalaankopen moet de klant uw product snel kunnen vinden. Daarnaast kan er op het bedrukte doosje informatie gegeven worden over het product.

Hoogglanzend of mat

Wij kunnen het cosmetica doosje voor uw product leveren in diverse maten en uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit, kraft of een tint. Eventueel met een speciale PMS kleur of goud of zilverfolie-opdruk. Een standaard vorm of een speciale uitvoering. Wij kunnen snel en voordelig uw cosmeticadoosje in hoge kwaliteit vervaardigen.

Ook cosmetica doosjes voor potjes, flesjes of tubes

Wij maken de bedrukte verpakking voor cosmetica producten zoals potjes, flesjes of tubes crème of scrub, een serum of olie of het omslagje voor een parfumtester en de displaydoos. Een mooie displaydoos zal nog meer aandacht op uw product vestigen. Ook leveren wij bedrukte bijsluiters.

Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

bedrukt doosje your healthy hair met goud
2 maten bedrukte parfumdoosjes

Bibliotheek standaardmaten cosmeticadoosjes

In onze bibliotheek vindt u snel de standaard maten cosmeticadoosjes. Wij kunnen ook een mooi doosje voor uw product op maat maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Referenties

bedrukte cosmeticadoosjes parfumdoosjes, Drukkerij van der Louw
bedrukte cosmeticadoosjes lijn

Voorbeelden bedrukte cosmeticadoosjes:

bedrukte cosmetica verpakking
bedrukt cosmetica doos

Organic skin care travel kit

Met en voor Dr. Alkaitis, holistic organic skin food, hebben wij deze mooie travel kit ontwikkeld. Deze bestaat uit een doosje met uitsparingen voor de producten en een sleeve met preeg. Daaromheen is een transport sleeve gemaakt.

In de kit zit:

  • 1 fl oz | 30 ml   Organic Purifying Facial Cleanser
  • 1 fl oz | 30 ml   Organic Herbal Toner
  • 1 fl oz | 30 ml   Organic Soothing Gel
  • 1 fl oz | 30 ml   Organic Nourishing Treatment Oil
  • 0.24 fl | 7 ml Day cream
  • 0.24 fl | 7 ml Night cream
  • 0.12 fl | 3.5 ml Eye cream
  • 0.25 oz | 7.5 g Organic Beautifying Mask

De kit is wereldwijd verkrijgbaar.

Luxe doos met sleeve ter introductie Le Masque

Voor Le Masque Switzerland – gezichtmaskers, The finest ingredients to nourish your face, hebben wij deze luxe doos met magneetsluiting, bedrukt interieur en in wit bedrukte transparante sleeve gemaakt. In deze doos presenteert Le Masque haar nieuwe lijn gezichtsmaskers. De gezichtsmaskers van hoge kwaliteit zijn gemaakt op basis van Bio-Cellulose. De doos is op maat gemaakt om dit hoogwaardige cosmetica product perfect te presenteren.

cosmetica doosje bedrukt full color Nugi

Serie bedrukte doosjes cosmetica Nugi

Voor Nugi, where skincare meets perfumery, hebben wij een serie van 5 maten doosjes met identieke opdrukken gemaakt. Deze mooie doosjes worden gebruikt om de cosmetica poducten met bijzondere geuren te verpakken. Door gebruik te maken van onze standaard maten doosjes, konden de kosten beperkt worden.

sample doos cosmetica

Sample doosje cosmetica

Met en voor Paula’s Choice Skincare hebben wij een serie van 4 doosjes met verschillende opdrukken ontwikkeld. Deze mooie doosjes zijn gebruikt om samples van de cosmetica netjes te verpakken en naar klanten als proefpakket te sturen.

Sample mapje Arganlife

Met en voor Arganlife hebben wij dit mooie mapje voor het uitdelen van monsters van argan olie gemaakt. De sample van de olie wordt vastgeklemd door het mapje, zodat het er niet zomaar uit kan vallen.

Diverse cosmetica:

Ogen: mascara, oogschaduw, oogpotlood, eyeliner, wenkbrauwpotlood, poeder en – gel, remover speciaal voor oogmake-up

Lippen: lipstick, lipgloss, lippotlood, lipbalm

Huidproducten: foundation, camouflageproducten (crème, stick), concealer, compacte/losse poeder, blusher, bronzing (poeder/crème), glansproducten (poeder, crème, stick), rouge, reiniger

Nagels: nagellak, onderlak en bovenlaag (base en topcoat), nagelversteviger, gellak, nagellakremover

Haar: Shampoo, cremespoeling, anti-roos, anti-klit, haarmasker, haarkleuring, blondering, mousse, gel, wax, haarlak, permanent, relaxers (ontkroesen), straighteners (ontkrullen)

Lichaam: massage-olie, handcreme, reinigingslotion of creme, anti-acne producten, bodymilk of creme, ontharingsproducten, hydratatie, anti-rimpel, zwangerschapshuidverzorging, zeep, deodorant, anti-transparant, parfum, scheerschuim, voetverzorging, talkpoeder

Mond: tandpasta, mondwater, mondspray, whitening

Bad en douche: badschuim, badparels, badolie, badzout, douchegel, scrubzout

Zon: pré-zonproducten, anti-zonnebrand in creme, olie, milk, lotion, spray, mousse, aftersun, lippenbalsem, self  tan producten, zonnebank producten

Voor meer info over bedrukte cosmeticadoosjes:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht