Grafisch Centrum Van der Louw in de publiciteitGrafisch Centrum Van Der Louw in de publiciteit

Woensdag 24 februari 2016 publiceerde De Heraut | Nieuwsblad voor Lansingerland een artikel over onze drukkerij! Het weekblad besteedde aandacht aan ons familiebedrijf dat al bijna 50 jaar bestaat. Sinds 2010 bedrukken wij ook doosjes, popcornbakjes, hangtags en verpakkingen.  Maar daar blijft het niet bij. De doosjes kunnen op maat worden gemaakt. En wij kunnen elke verpakking nu ook bedrukken. Wij leveren onder andere aan ING, KPN, het Kröller-Müller museum en onze buurman die er zijn loempia’s in verpakt. Lees het artikel ‘Grafisch Centrum Van der Louw in de publiciteit’ ook digitaal.

 

 

 

 Deze week stelt Grafisch Centrum Van der Louw zich voor.

Het grafisch bedrijf van Wim van der Louw aan de Industrieweg 124 dat naast het grafisch werk is gespecialiseerd in het maken van doosjes.

Het rasechte Berkelse bedrijf bestaat bijna 50 jaar. Vader Willem, van origine onderwijzer, begon in 1967 met een eigen drukkerij in de Vogelaarstraat Zoon Wim die de zaak van zijn vader overnam, vertelt: “Hij startte in een schuur achter slagerij Mostert tot hij verhuisde naar een pand aan de Esdoornlaan. In 1996 namen we drukkerij Haak aan de Industrieweg over en verhuisden we naar hier.” De laatste jaren zien drukkerijen een afname van het drukwerk.

Van der Louw koos in 2010 voor een specialisatie: het maken van mooie bedrukte doosjes, popcornbakjes, hangtags en verpakkingen. ‘We kochten een speciale kartondrukmachine en gingen de markt op. Er blijkt veel vraag naar; ook buiten Nederland. Samen met de klant ontwikkelen we een passend doosje, waarna wij het zelf maken. We hebben twee ontwerpers in huis en inmiddels zijn honderden ontwerpen richting klant gegaan. De doosjes of dozen zijn plat of al in elkaar gevouwen en het merendeel wordt snel geleverd waarna ze kunnen worden gevuld. In enkele gevallen vullen wij ze voor de klant.”

Drukkerij
‘We zijn van origine een drukkerij, dus we drukken alles wat papier is (onder andere de kalender voor de Van Oldenbarneveldthoeve) voor klanten uit het hele land. Maar daarnaast breidt het specialisme zich steeds verder uit. We beschikken inmiddels over stansmessen voor ruim tweehonderd modellen doosjes. De doosjes kunnen op maat gemaakt worden en de opdruk wordt voor elk verpakking afzonderlijk gemaakt. Wij leveren onder andere doosje aan ING. KPN, het Kröller-Müller Museum en onze buurman die er zijn loempia’s in verpakt. Kom vrijblijvend kijken in onze showroom.” Voor meer informatie: www.bedrukte-doosjes.nlwww.verpakkingenbedrukken.nlwww.vdlouw.nl.