Drukkerij Van der Louw sponsort Stichting Opkikker

Voor het speciale evenement Opkikkerweekend op 5, 6 en 7 oktober 2018 bij Center Parcs had Stichting Opkikker 400 Super Hero popcorn bakjes nodig voor bij de popcornmachine.

mooie popcorn bakjes bedrukt met foto's en tekst voor het evenement opkikkerweekend

Popcorn bakjes Opkikkerweekend

 

De gehele opbrengst van dit weekend kwam ten goede aan de stichting. Tijdens dit weekend was het thema ‘helden’ en stond alles in het teken daarvan. We vinden de zieke kinderen die alles moeten doorstaan ontzettende helden en de gezinnen die deelnemen aan het weekend vinden we helden omdat ze dit mogelijk maken.
Op de feestavond met bingo en veiling, natuurlijk in het thema helden, zijn onze popcornbakjes gebruikt.

uitdelen bedrukte popcorn bakjes opkikkerweekend evenement met popcorn machine
 
Stichting Opkikker heeft als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Door middel van hun Opkikkerdag en het Ambassadeurschap laat ze de ziekte tijdelijk naar de achtergrond verdwijnen.
Deze zieke kinderen, in de leeftijd van 0 t/m 17 jaar, zijn langdurig onder behandeling of gaan een langdurige behandeling tegemoet in één van de 95 ziekenhuizen of instellingen waar zij mee samenwerken.

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes.

popcornbakje, popcorndoosje, popcornzakje, popcorn doosje, popcorn
 
Hecht uw bedrijf waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? U kunt hier op een unieke manier invulling aan geven. Help als bedrijf mee om zoveel mogelijk gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje te zetten! Dit kan op verschillende manieren. Neem contact met op met Stichting Opkikker. Zij helpen u graag om een project op maat samen te stellen!

popcornbakje, popcorndoosje, popcornzakje, goed doel
 
Draagt u deze stichting ook een warm hart toe en wilt u ze financieel steunen met een donatie? Dit waarderen zij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt hen om gezinnen met een langdurig ziek kind de kracht te geven die zij zo hard nodig hebben.

https://opkikker.nl/