Bedrukte hangende doosjes op maat gemaakt

Bedrukte hangende doosjes of hangdoosjes worden als productverpakking in een winkel opgehangen aan bijvoorbeeld een eurolock sleuf or eurosleuf. Het doosje moet de klant verleiden om het product aan te schaffen. Dit betekent dat het doosje een belangrijk onderdeel van het beslissingsproces is. Het doosje met uw opdruk en logo zal het positieve gevoel over uw product en merk versterken.
Een hangend doosje met venster met of zonder folie als productverpakking maakt het uw klant mogelijk om uw product te zien zonder de verpakking te openen.

Voorbeeld van een hangend doosje met venster, doosje met venster en eurolock eurosleuf full color bedrukt met logo product verpakking
Voorbeeld hangend doosje voor spel met venster en eurolock bedrukt in full color eurosleuf
Voorbeeld hangend doosje van kraft bruin karton bedrukt in rood met logo voor zeep cosmetica productverpakking

Hangend doosje voor uw product

Bedrukte hangende doosjes zijn geschikt voor veel producten. Zo hebben wij hangdoosjes gemaakt voor printer inkt cartridges, maar ook voor pleisters, computeronderdelen, autolampjes, cosmetica en cleansing wipes. Wij maken graag het doosje voor uw product.

Hangdoosjes hoogglanzend, kraft of mat

Wij leveren hangende doosjes in diverse maten en in verschillende uitvoeringen, ook met een venster. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of juist een tint, zoals bruin kraft karton of grijskarton. Een standaard vorm of een speciale uitvoering.

Snel en voordelig uw doosjes vervaardigen

Wij kunnen snel en voordelig uw hangend doosje met uw logo en opdruk produceren. Omdat wij regelmatig dit soort doosjes maken, hebben wij diverse standaard maten beschikbaar. Dit kan de levertijd en de prijs positief beïnvloeden. Het doosje kan ook op maat passend voor uw product gemaakt worden.

Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Referenties

Voorbeeld van gondeldoosje met eurolock, hangend gondeldoosje bedrukt met handvat van bruin kraft karton

Bibliotheek standaard maten hangende doosjes

In onze bibliotheek vindt u snel de standaard maten hangdoosjes. Staat uw maat er niet bij, dan kunnen wij het doosje op maat maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Voorbeelden bedrukte hangdoosjes

hangend doosje bedrukt voor gps tracker in full color productverpakking met eurosleuf

Hangdoosje voor GPS tracker

Voor Tracefy, gevestigd te Delft, hebben wij dit mooi bedrukte hangende doosje gemaakt voor hun GPS trackers. De doosjes hebben een speciaal interieur die het doosje nog handiger in gebruik maakt. De maat is 95 x 30 x 137 mm.

hangend doosje in full color bedrukt met logo voor serie ski was glide nano productverpakking wax bar met product foto

Hangend doosje voor Ski wax

Voor Glide Nano uit België hebben wij een serie bedrukte hangende doosjes gemaakt voor de speciale Race wax. Elk doosje is dezelfde maat, maar door de wisselende opdruk is goed te zien welke soort ski was er in zit. De hangende doosjes zijn 62x30x140 mm.

bedrukt hangend doosje met logo in full color voor in de winkel productverpakking computer accessoires externe mini harddisk

Hangend doosje voor mini harde schijf

Voor het merk Jexxed hebben wij diverse mooi bedrukte hangende doosjes gemaakt voor de verkoop van hun mini externe harde schijf in verschillende groottes. De doosjes hangen in diverse winkels voor computer accessoires. De maat is 75 x 18 x 150 mm.

hangend doosje bedrukt inktcartridges kleur productverpakking met eurosleuf

Hangdoosje voor inktcartridges

Voor Informatique, vlakbij ons gevestigd, hebben wij diverse maten hangende doosjes gemaakt voor het eigen merk inktcartridges. De doosjes zijn voorzien van een autolock bodem en dus handig in gebruik.

bedrukt hangend doosje met eurolock motor voorbeeld in full color met eurosleuf

Hangdoosje voor dubbellicht module

Voor Dubbellicht.nl hebben wij een hangend doosje op maat gemaakt voor de electronische module van het dubbellichtsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het grootlicht van een motorfiets op 40% mee gaat branden met het dimlicht, waardoor de motorrijder beter zichtbaar wordt.

hangend doosje bedrukt neus spreiders full color met logo en eurosleuf winkelverpakking

Hangdoosje voor neusspreiders

Voor en met NasiVent hebben wij een hangend doosje op maat gemaakt voor de neus spreiders. De neusspreiders zorgen ervoor dat je beter ademhaalt en dat bevordert de sport en kan snurken voorkomen.

bedrukt hangend doosje met venster van bruin kraft karton voor a6 kaarten met c6 envelop met zwarte opdruk

Hangdoosje met venster voor a6 kaarten met envelop

Voor illustra’lies hebben wij een hangend doosje met venster zonder folie op maat gemaakt voor A6 formaat kaarten met c6 envelop met mooie illustraties.  Het doosje is gemaakt van stevig bruin kraft karton wat 100% biologisch afbreekbaar is met opdruk in zwart. De maat van het doosje is 120 x 16 x 168 mm.

bedrukt hangend doosje met speciaal venster zonder folie voor telefoon wallet case in rood en zwart met logo met eurosleuf

Hangdoosje met venster voor Wallet Case

Voor en met Dimota hebben wij een hangend doosje met speciaal venster op maat gemaakt voor de Wallet Case. Het venster is zo ontworpen dat er geen folie meer nodig is. Wij hebben ook het ontwerp van de opdruk verzorgd. De maat van het doosje is 100 x 22,5 x 170 mm.

bedrukt hangend doosje met eurolock op maat in full color productverpakking met eurosleuf
bedrukt hangend doosje productverpakking winkel
hangend doosje bedrukt met venster in 2 maten met logo bedrijf productverpakking voor in de winkel
hangend doosje met venster

Voor meer info over bedrukte hangende doosjes:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht