Bedrukte hangende doosjes op maat gemaakt

Bedrukte hangende doosjes of hangdoosjes zijn bedoeld om in een winkel op te hangen aan bijvoorbeeld een eurolock sleuf. Het doosje moet de klant verleiden om het product aan te schaffen. Dit betekent dat het doosje een heel belangrijk onderdeel van het beslissingsproces is. Het doosje moet het positieve gevoel over het product versterken. Als extra kan een venster met of zonder folie in het doosje het de klant mogelijk maken om uw product te zien.

bedrukte hangende doosjes
bedrukt hangend doosje
hangend-doosje

Hangend doosje voor uw product

Hangende doosjes zijn geschikt voor veel producten. Zo hebben wij hangdoosjes gemaakt voor printer inkt cartridges, maar ook voor pleisters, computeronderdelen, autolampjes, cosmetica en cleansing wipes. Wij maken graag het doosje voor uw product.

Hangdoosjes hoogglanzend, kraft of mat

Wij leveren hangende doosjes in diverse maten en in verschillende uitvoeringen, ook met een venster. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of juist een tint, zoals kraft (door en door bruin). Een standaard vorm of een speciale uitvoering.

Snel en voordelig uw doosjes vervaardigen

Wij kunnen snel en voordelig uw hangend doosje produceren. Omdat wij regelmatig dit soort doosjes maken, hebben wij diverse standaard maten beschikbaar. Dit kan de levertijd en de prijs positief beïnvloeden. Het doosje kan ook op maat voor uw product gemaakt worden.

Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Referenties

hangend gondeldoosje met eurolock bedrukt

Bibliotheek standaard maten hangende doosjes

In onze bibliotheek vindt u snel de standaard maten hangdoosjes. Staat uw maat er niet bij, dan kunnen wij het doosje op maat maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Voorbeelden bedrukte hangdoosjes

hangend doosje bedrukt inktcartridges kleur

Hangdoosje voor inktcartridges

Voor Informatique, vlakbij ons gevestigd, hebben wij diverse maten hangende doosjes gemaakt voor het eigen merk inktcartridges. De doosjes zijn voorzien van een autolock bodem en dus handig in gebruik.

bedrukt hangend doosje met eurolock motor

Hangdoosje voor dubbellicht module

Voor Dubbellicht.nl hebben wij een hangend doosje op maat gemaakt voor de electronische module van het dubbellichtsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het grootlicht van een motorfiets op 40% mee gaat branden met het dimlicht, waardoor de motorrijder beter zichtbaar wordt.

hangend doosje bedrukt neus spreiders

Hangdoosje voor neusspreiders

Voor en met NasiVent hebben wij een hangend doosje op maat gemaakt voor de neus spreiders. De neusspreiders zorgen ervoor dat je beter ademhaalt en dat bevordert de sport en kan snurken voorkomen.

bedrukt hangend doosje met eurolock op maat
bedrukt hangend doosje
bedrukt hangend doosje met eurolock motor
hangend doosje met venster

Voor meer info over bedrukte hangende doosjes:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht