Kraft karton

Bekijk de video die Kapstone, de fabrikant van Kraftpak, heeft gemaakt met de voordelen van het Kraftpak karton, zoals sterk, voedselgeschikt, onderscheidend, recyclebaar en relatief licht van gewicht. Wij gebruiken dit Kraft karton voor het maken van dozen, hangtags, sleeves en andere toepassingen. Kraft geeft een mooie natuurlijke uitstraling en is zeer herkenbaar.

 

 

Enkele dozen gemaakt van Kraft karton

doos met los deksel kraft karton bedruktkraft doosje met vensterdrankverpakking kraft

 

Een doos van kraft karton heeft een natuurlijke en eco uitstraling. Deze eco look geeft uw product een milieuvriendelijk uiterlijk en dat wordt door uw klanten herkend en gewaardeerd. Het is een onderscheidend kenmerk van uw verpakking.
Het karton wat wij gebruiken wordt gemaakt door Kapstone en heet Kraftpak. Het is biodegradable en kan gecomposteerd worden volgens de EN 13432 norm. Dit betekent dat het een milieuvriendelijke kartonsoort is die bij het oudpapier mag. Het is erg sterk, relatief licht en mag in contact komen met voeding. Het beschermt uw product en geeft een authentieke en mooie uitstraling.

Het kraft karton is onder andere geschikt voor cosmetica doosjes, health en beauty dozen, cadeauverpakkingen, gondeldoosjes, bier, wijn en drankverpakkingen, verzenddozen en droog eten verpakkingen. Wij maken graag snel en voordelig uw doos van kraft karton.
Wij leveren bedrukte en blanco kraft dozen in diverse maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld een doosje van kraft met los deksel of een hangend doosje met een eurolock en venster of een verzenddoos.

Het kraftkarton houden wij op voorraad. Wij hebben ruim 300 standaard maten doosjes beschikbaar. Uw verpakking kan op uw maat gemaakt worden in kleine tot grote aantallen. Doordat wij zelf de doosjes drukken, stansen en plakken kunnen wij snel tot zeer snel leveren.

U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen en de mogelijkheden van uw doosje te bespreken. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen. Wij maken ook andere producten van kraft karton, zoals sleeves en hangtags.