Promotionele verpakkingen

Wanneer een ‘normale’ verpakking niet toereikend is, of u wilt uw product als een raket in de markt lanceren, dan zijn onze promotionele verpakkingen wellicht de oplossing!

In de ruim 45 jaar dat wij als drukkerij actief zijn hebben wij zo veel kennis en ervaring opgebouwd dat we gerust kunnen zeggen dat wij specialist zijn in promotionele verpakkingen. Bijna niets is onmogelijk en wij denken bij elke stap met u mee. Onze medewerkers denken in oplossingen en zien uw nieuwe idee voor een verpakking als een uitdaging.

Nadat we in overleg een schets hebben gemaakt betrekken we onze stansmaker meteen bij het proces zodat we enkel keuzes maken die praktisch uitgevoerd kunnen worden en de stevigheid van de verpakking gewaarborgd blijft.

Promotionele verpakkingen - Raket doos - Bello Limoncello


Promotionele verpakkingen - 3D doos

Enorme diversiteit in promotionele verpakkingen

Als u écht de aandacht wilt trekken van de consument, dan ontkomt u niet aan promotionele verpakkingen. Deze verpakkingen, ieder in hun eigen afwijkende vorm, vallen zo erg op ten opzichte van normale verpakkingen dat de consument het wel moét opmerken. En de praktijk bewijst dat ook.

Originaliteit wordt beloond, dat horen wij elk jaar van onze terugkerende klanten. De sterk groeiende omzet van veel producten is direct te wijten aan de promotionele verpakkingen die een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben.

Nadat we een plan hebben besproken en tekeningen hebben gemaakt laten we altijd eerst een model ‘plotten’ (uitsnijden), zodat we kunnen testen of de verpakking goed aansluit op uw product en of de constructie stevig genoeg is om transport te doorstaan.
Dit blanco model kan nog aangepast worden en pas daarna wordt het definitieve stansmes gemaakt. Van dit stansmes krijgt u een digitale lijntekening welke gebruikt kan worden om de bedrukking op te maken. Uiteraard kunnen wij het design van de bedrukking ook voor u verzorgen.


Promotionele verpakkingen of Special Products?

Wanneer een idee zo origineel is dat er zelfs een octrooi of modelbescherming op aangevraagd kan worden, dan mag men spreken over ‘Special Products’.
Special Products is een afdeling binnen ons creatieve team ontwerpers wat zich bezig houd met functionele promotieartikelen. Nóg een stapje verder dus dan promotionele verpakkingen.

Deze producten worden door ons standaard geregistreerd bij het BOIP waar ze een vaststelling van datum verkrijgen; d.w.z. een bewijs waarmee u kunt aantonen dat u de eerste was met dit idee.
De volgende stap kan een modelbescherming zijn bij het BOIP.

Is het promotieartikel functioneel en bestaat het nog niet, zoals de TagFlyer op de foto rechts, dan kunt u zelfs een octrooi aanvragen. Denk er wel om dat elke stap die u neemt, meer kosten met zich mee brengt. Een octrooi wordt niet automatisch beschermd. Bij illegale reproductie dient u telkens zelf actie te ondernemen.

flyer auto, flyer ruitenwisser, tagflyerVoor info over promotionele verpakkingen of een offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  LET OP!

  Voor een volledige offerte hebben wij de volgende informatie van u nodig:


  de maat van het doosje en/of product dat u er in wilt verpakken
   het aantal kleuren van de bedrukking; 1, 2, of 3 pms-kleuren of full color
   het aantal doosjes waar u een vrijblijvende prijs voor wilt ontvangen
   indien spoed, graag ook een uiterlijke levertijd vermelden

  Indien u de opmaak van de bedrukking ook door ons wilt laten verzorgen dan kunt u uw logo, tekst en eventuele schets mailen naar info@vdlouw.nl, wij kunnen dan een betere inschatting maken van de opmaakkosten. U ontvangt altijd éérst een digitale drukproef voordat wij gaan produceren.
 Wanneer wij een verpakking op maat voor uw product mogen maken, dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk uw product, zodat we de verpakking perfect kunnen laten aansluiten.


  Zoekt u een drank- of bierverpakking?  Klik hier!

  Bedrukte-doosjes.nl en Bier-verpakkingen.nl zijn onderdeel van Drukkerij Van der Louw B.V.