Boy Trip, co-founder van E-Trailer, vertelt: “Wij zijn zeer tevreden over de bedrukte dozen van drukkerij Van der Louw. Met google kwamen we prijskwaliteit technisch al snel bij hen uit voor de verpakkingen van onze E-Trailer systemen. Bovendien hebben zij ons uitstekend geholpen met de ontwikkeling. Deze succesvolle samenwerking heeft er toe geleid dat wij ook de codekaarten bij Van der Louw hebben laten drukken.”

 

E-connect E-trailer

TU studenten in Delft ontwikkelden de SMART-Trailer

Rick Lenssen en Boy Trip studeerden in 2016 af aan de Technische Universiteit Delft. Tijdens hun afstuderen bedachten zij de SMART-Trailer. Met de SMART-Trailer is de caravan bezitter via de smartphone altijd op de hoogte van de status van de caravan. Het SMART-Trailersysteem bestaat uit verschillende modules en maakt met de E-Connect (de basis van het systeem) via Bluetooth verbinding met de smartphone. Naast de E-Pressure module (bandenspanningcontrole) en de E-Level (waterpasdisplay) kan de caravan bezitter de SMART-Trailer uitbreiden met bijvoorbeeld de kogeldrukmeter (E-Load) en hellingshoekmodule (E-Mountain).

 verpakking E-level & E-connect, E-trailer drukkerij Van Der Louw

Luxueuze uitstraling bedrukte dozen

E-trailer verkoopt de SMART-Trailer via caravandealers die ook voor installatie zorgdragen. E-Trailer wilde met mooie bedrukte dozen een luxueuze uitstraling realiseren. Boy: “Dat is goed gelukt met de uitvoering in 300 grams sulfaat glanzend karton én de uitstekende begeleiding van Van der Louw. Wij hebben ze meerdere malen bezocht om voorbeeldverpakkingen te bekijken die geschikt zijn voor onze producten. En Lonneke, werknemer van drukkerij Van Der Louw, heeft ons tijdens het ontwerpproces waardevolle tips gegeven om ons ontwerp te finetunen.”

 

Eerste smarttrailer producten leverbaar!

In augustus 2016 zijn co-founders Rick Lenssen en Boy Trip ‘full swing’ van start gegaan met E-Trailer met hulp van subsidies van het Ministerie van Economische Zaken, Stichting Technologie en Wetenschap (STW). Inmiddels werken er twaalf medewerkers voor dit innovatieve bedrijf, hebben ze al meer dan 500 systemen verkocht en werken ze met 15 dealers. Op 21 maart vindt de officiële lancering van de E-Trailer systemen plaats!

 

 

Wilt u meer informatie over bedrukte dozen?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht