Judith vertelt:  ”Ik ben zeer tevreden over drukkerij Van der Louw vooral over hun advies, adequate oplossingen en kwaliteit van de bedrukte spellen.  De bedrukte kwartet doosjes zijn mooi vormgegeven en gedrukt en de kaarten zijn goed gelamineerd. Dat laatste kan je wel merken,  na twee jaar intensief dagelijks gebruik van het familieverhalenspel voor mijn praktijk heb ik onlangs pas een kwartetspel vervangen voor een nieuwe. Maar dat was eigenlijk niet nodig want het spel zag er amper gebruikt uit.”

bedrukte spellen doosjeVoor verkoop en eigen gebruik bedrukte spellen

Judith Limalhelu heeft het familieverhalenspel, de kwartetkaarten en de doosjes, zelf ontwikkeld voor haar Praktijk voor familieverhalen. Ze gebruikt ze in haar praktijk en verkoopt ze aan instanties.

Bezoek showroom in Berkel en Rodenrijs

Judith vervolgt verder: “Bovendien als er iets is, komen ze gelijk met een oplossing of een voorstel. En als ik vragen stel via de mail, geven ze snel en adequaat antwoord. Voor advies heb ik een aantal keren de showroom bezocht in Berkel en Rodenrijs. Dat is ook handig. Ja, drukkerij Van der Louw is echt een aanrader.”

 

Wilt u meer informatie over bedrukte spellen?

bedrukte spellen spelkaarten en doosje