Sanne Zwart, van Keukenboeren, vertelt: “Drukkerij van der Louw heeft ons heel goed advies gegeven over hoe je de verpakking moet bedrukken voor onze RotPot doe-het-zelf fermentatiekit. Op de verpakking moet een duidelijke instructie komen hoe je thuis aan de slag gaat met fermenteren van groentes. Wij hebben het ontwerp aangeleverd en zij hebben meegekeken naar de spatiëring en het lettertype zodat de tekst op de verpakking nog beter leesbaar zou worden. En daar zijn wij erg blij mee, want een ontwerp op een beeldscherm ziet er in de praktijk toch anders uit, zo blijkt. Ik kan Van der Louw echt aanraden!”

 

erpakking bedrukken voor RotPot

Workshop fermenteren

Sanne geeft met haar bedrijf Keukenboeren met veel succes onder andere workshops fermenteren. Met dit proces kun je verse producten langer bewaren en zorgen dat de vitamines langer behouden blijven. Sanne leert de deelnemers in twee avonden wat fermentatie is en hoe je hiermee thuis aan de slag gaat. De deelnemers ontvangen na afloop een doe-het-zelf fermentatiekit dat bestaat uit een fermentatiepot met deksel, een waterslot en een kruidenmix.

 

Verpakking bedrukken voor doos RotPot , deksel kruidenmix

Sanne had nog geen ervaring met verpakking bedrukken

Sanne wilde de RotPot met onderdelen op een aantrekkelijke manier presenteren en ze is online op zoek gegaan naar een leverancier die de verpakking kon bedrukken. Sanne: “De website Bedrukte-doosjes.nl had een professionele uitstraling en ik kreeg al snel een reactie op mijn e-mails. Omdat het bedrijf ook een goede prijs bood, kwam ik al snel uit bij Van der Louw, waar bedrukte-doosjes.nl een onderdeel van is. Een prettige bijkomstigheid was dat de drukkerij goed te bereiken was vanuit Rotterdam.” Sanne had totaal geen ervaring met verpakking bedrukken en in de showroom heeft eigenaar Wim van der Louw de tijd genomen om alle modellen te laten zien en advies te geven. Keukenboeren ontvingen van Van der Louw ook een proefdruk van de op maat dozen die een afmeting hebben van ongeveer 15 bij 20 cm. Behalve de dozen heeft Sanne ook de stickers voor de producten van Keukenboeren bij Van der Louw laten drukken. Aangezien de kruidenmixen een beperkte houdbaarheid hebben, moesten de dozen worden voorzien van stickers met datum en batchnummer.

 

Workshop fermenteren

Verkoop RotPots via de webshop van Keukenboeren en conceptstores

De RotPots zijn niet alleen te verkrijgen tijdens workshops. Ze worden ook verkocht in de webshop van Sanne van Keukenboeren en in conceptstores zoals Voorlopig en Buiten in Rotterdam en Kek in Delft en de deli Onderdeleidingstraat in Eindhoven. In de toekomst wil Sanne de kits ook verkopen als cadeau in kerstpakketten.

 

 

Wilt u meer informatie verpakking bedrukken?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht