Bedrukte verzenddozen en brievenbuspakjes

Bedrukte verzenddozen of postdozen geven uw zending een duidelijke herkenbaarheid op het moment dat de doos bij de klant binnenkomt. Daardoor wordt het positieve gevoel over het produkt en de bestelling versterkt en de kans op retouren vermindert.

Brievenbusdoosje of brievenbuspakje

Indien de verzenddoos door de brievenbus kan, wordt het een brievenbusdoosje of brievenbuspakje genoemd. Daarvoor moet het formaat kleiner zijn dan 38 x 26,5 x 3,2 cm en mag het doosje maximaal 2 kg wegen.

Lage portokosten brievenbusdozen

De grote voordelen van brievenbusdozen zijn de lage portokosten en de klant hoeft niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen. Kijk voor meer info en de verzendtarieven op: www.postnl.nl/zakelijk/post/brievenbuspakje

Verzenddoos met 2 klepjes, of met één klepje

De verzenddoosjes worden in verschillende uitvoeringen gemaakt. Bijvoorbeeld een doos met klepjes zowel onder als boven of een doos met één klep, zoals in de foto hiernaast. De doos met 1 klep kan makkelijk in elkaar gevouwen worden en is extra stevig, doordat wij deze dubbelwandig uitvoeren. Een andere mogelijkheid is een verzenddoos met een losse bodem en deksel.

bedrukte verzenddozen
bedrukte verzenddoos
verzenddoos kraft

Verzenddozen van duplexkarton of golfkarton

De verzenddozen worden standaard gemaakt van duplexkarton met witte of kraft achterzijde. Kraft is het stevigst, maar is wel bruin van binnen. Indien de doos extra stevig moet zijn, kan deze van golfkarton gemaakt worden. Ook kunnen wij een interieur maken voor de verzenddoos, zodat het product op zijn plaats wordt gehouden en extra bescherming krijgt.

Drukken van sleeve om verzenddoos

Een andere mogelijkheid is het maken van een mooie sleeve over een bestaande doos. De zending krijgt daarmee een heel andere aanblik. De sleeve wordt bedrukt en precies op maat gemaakt en geplakt door ons aangeleverd, zodat deze alleen nog over de doos geschoven hoeft te worden.

Wij kunnen de verzenddozen op maat maken in diverse maten ook in kleine aantallen. Bedrukt met uw logo of boodschap trekt deze zeker de aandacht. Wij leveren uw bedrukte verzenddoos snel tot zeer snel.

Mailing met bedrukte dozen

De doosjes zijn zeer geschikt voor direct mail. Eventueel kunnen wij de gehele mailing verzorgen, inclusief vullen van de doosjes, adresseren en ter post bezorgen. Het effect van een mailing of campagne met een bedrukt doosje is vele malen hoger dan een mailing met alleen een brief of folder, terwijl de kosten te overzien zijn.

Prijs bedrukte verzenddozen

Standaard verzenddozen of brievenbuspakjes met 1 klep in full color bedrukt

</p> <p>FormatenMatenper 250 stuksper 500 stuksper 1000 stuks
a6100 x 150 x 40 mm399 euro 1,60 per stuk449 euro 0,90 per stuk549 euro 0,55 per stuk
110 x 153 x 18
110 x 165 x 28
a5140 x 140 x 30439 euro 1,76 per stuk529 euro 1,06 per stuk709 euro 0,71 per stuk
154 x 215 x 28
180 x 230 x 30
a4215 x 310 x 35499 euro 2,00 per stuk620 euro 1,40 per stuk840 euro 0,84 per stuk
235 x 335 x 30</p> <p>

* prijzen zijn in euro’s en excl. BTW.

Er zijn meer maten beschikbaar. Wij kunnen de verzenddozen in 1 of meer PMS kleuren of in full color drukken. Eventueel met laminaat, spot UV of goud of zilver foliedruk.

Bibliotheek standaardmaten verzenddozen en brievenbuspakjes

In onze bibliotheek vindt u snel uw perfecte verzenddoosje. Bel of mail ons voor meer info of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Referenties

bedrukte verzenddoos op maat a5
bedrukt verzenddoosje voor mailing
verzenddozen
verzenddoos bedrukt formaat ruim a4

Voorbeelden bedrukte verzenddozen en sleeves

direct mail doosje met los deksel voor 3 pasjes

Verzenddoosje voor 3 pasjes

Voor Holland Haag hebben wij dit mooie brievenbusdoosje met los deksel en interieur gemaakt. Het doosje is gebruikt om 3 pasjes te verzenden naar de klanten. Wij hebben de pasjes voor Holland Haag in het doosje gedaan. De binnenmaat van het doosje is 150 x 225 x 24 mm.

bedrukte sleeve brievenbusdoos

Sleeve voor verzenddoosje

Voor Vital Orange hebben wij een serie van 3 sleeves gemaakt met ieder zijn eigen opdruk. De sleeves passen allemaal over hetzelfde doosje. De sleeves zijn in full color gedrukt en zowel met mat als met spot persvernis afgewerkt.

bedrukte verzenddoos golfkarton retourbox

Verzenddoosje met retourbox golfkarton

Met en voor Openlab hebben wij deze bedrukte verzenddoos van sulfaatkarton met een retourbox van golfkarton gemaakt. Daarnaast hebben wij een bedrukt mapje voor de codekaarten gemaakt. Openlab stuurt deze doosjes naar haar klanten, zodat zij anoniem een zelftest kunnen laten doen. De retourbox is getest voor de verzending van medische producten met de post.

brievenbusdoos bedrukt
brievenbusdoos voor de verzending van cosmetica
bedrukte sleeve voor verzenddoos

Meer info bedrukte verzenddozen en brievenbuspakjes:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht