Exclusieve promotieartikelen
Alleen bij Drukkerij Van der Louw verkrijgbaar!

Op onze afdeling Special Products worden nieuwe artikelen bedacht, uitgewerkt én beschermd. Op deze manier kunnen wij u exclusieve promotieartikelen aanbieden, zodat u met een origineel product reclame kunt maken.

Consumenten waarderen een leuk idee en zullen het promotieartikel met uw merknaam geruime tijd gebruiken en dus uw naam onthouden. Wanneer u met enige regelmaat, of bij de lancering van elk nieuw product een origineel promotieartikel naar de klanten stuurt, zal uw mailing dus niet meteen in in de papierbak belanden. Na een leuke ervaring zal de ontvanger elke volgende envelop nieuwsgierig openmaken, benieuwd naar de volgende verrassing!

 


 

TagFlyer

TagFlyeren is klantvrien­delijk én levert een enórme tijdwinst op omdat de promotiemedewerker uw TagFlyer met één korte hand­beweging óp de ruitenwisser kan vastklikken.

Op dit moment gaat het flyeren op auto’s er vaak niet zo zachtzinnig aan toe. Promotiemedewerkers leunen meestal over een auto heen wat krassen geeft en ruitenwissers worden vaak met de (vette) vingers opgepakt en met een klap weer losgelaten wat tot irritatie en schade leidt. Flyers die direct op het raam zitten kunnen gaan vast­plakken, of nog erger, vastbranden door de zon. Niemand is blij met vette of beschadigde wissers, een vieze voorruit of lakschade veroor­zaakt door úw flyer!

Met onze TagFlyer loopt de promotiemedewerker langs de auto’s en klikt in één beweging de TagFlyer vast aan de bovenzijde van de ruitenwisser en loopt door naar de volgende auto. De unieke sluiting zorgt ervoor dat uw flyer niet wegwaait, maar wel makkelijk door de eigenaar er af genomen kan worden.

Het standaardformaat van een schoongesneden of ingeklapte TagFlyer is 11 x 8 cm, wat als voordeel heeft dat de klant ‘m in z’n borstzak of portefeuille kan steken zonder dat hij extra gevouwen hoeft te worden.
De kans dat uw flyer wordt meege­nomen is dus aanzienlijk toegenomen!

exclusieve promotieartikelen, zomer promotieartikelen, auto flyer, ruitenwisser flyer

 


 

BottleCap

Geen insecten meer in uw flesje! Eenvoudig aan te brengen en los te maken. Door de klemmende werking blijft de BottleCap stevig vastzitten. Een originele manier om uw merk of product te presenteren!

Doordat de BottleCap met twee handen moet worden aangebracht gaat er ook een preventieve werking van uit. Niemand kan dus ongezien snel een drug in het flesje gooien. GHB, Rohypnol, Ketamine en andere drugs worden nog steeds gebruikt in het uitgaansleven om drankjes van anderen ongezien te spiken.

Kan geïntegreerd worden in talloze items, zoals flyers, (bier)verpakkingen, advertenties (op 280 gr papier), briefkaarten etc. etc. De BottleCap wordt in het papier gestanst en blijft met ‘nikjes’ vastzitten.

exclusieve promotieartikelen, zomer promotieartikelen, spiking, anti spiking, anti drugs, anti ghb,

 


 

Promobril

Een origineel grappig promotieartikel dat écht werkt! De omhoog staande delen verschaffen voldoende schaduw voor de ogen. Kan in full color worden bedrukt met uw logo aan drie zijden en worden geïntegreerd in diverse verpakkingen.

 


 

PhoneHolderBox

De PhoneHolderBox is een telefoonhouder. Door de telefoon hier in te zetten kan de gebruiker makkelijker het display bekijken dan wanneer de telefoon plat op tafel ligt. Met de PhoneHolderBox zien de klanten uw bedrijfsnaam de gehele dag!

Makkelijk in elkaar te vouwen en plat verzendbaar. Omdat de PhoneHolderBox niet gelijmd hoeft te worden, kan hij per envelop worden verstuurd of verwerkt worden in bijvoorbeeld advertenties en andere papieren items.

exclusieve promotieartikelen, smartphone promotieartikelen, telefoonhouder

 


 

Drukkerij Van der Louw – Special Products

Wanneer een idee zo origineel is dat er zelfs een octrooi of modelbescherming op aangevraagd kan worden, dan mag men spreken over ‘Special Products’; een afdeling binnen ons creatieve team ontwerpers wat zich bezig houd met exclusieve promotieartikelen. Nóg een stapje verder dus dan promotionele verpakkingen.

Deze producten worden door ons standaard geregistreerd bij het BOIP waar ze een vaststelling van datum verkrijgen; d.w.z. een bewijs waarmee u kunt aantonen dat u de eerste was met dit idee. De volgende stap kan een modelbescherming zijn bij het BOIP.

Is het promotieartikel functioneel en bestaat het nog niet, zoals de ShadowCard, dan kunt u zelfs een octrooi aanvragen. Denk er wel om dat elke stap die u neemt, meer kosten met zich mee brengt. Een octrooi wordt niet automatisch beschermd. Bij illegale reproductie dient u telkens zelf actie te ondernemen.

 

Meer info over exclusieve promotieartikelen?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht