Een verpakking ontwerpen

Zoekt u een passende verpakking voor uw product? U kunt kiezen uit meer dan 700 standaard maten doosjes. Als de maat die u zoekt er niet tussen zit, dan kunnen wij ook een verpakking ontwerpen en op maat maken.
Wij vragen altijd om het product wat u er in wilt verpakken naar ons op te sturen, zodat we de doos perfect passend kunnen maken. Het is mogelijk om een blanco of een bedrukt model te krijgen voordat alle doosjes gemaakt worden. Ook de ‘omdoos’, de doos waar meerdere kleinere dozen in gaan, zoals een displaydoos, kunnen wij leveren.

In onze showroom in Berkel & Rodenrijs, vlak boven Rotterdam, kunt u uw wensen bespreken en meteen een indruk krijgen van ons bedrijf. Terwijl de drukpersen en afwerkingsmachines draaien op de achtergrond kunt u de honderden soorten verpakkingen zien en voelen. Indien voorradig kunt u een model mee naar huis nemen.

Totaalservice: Onze medewerkers kunnen uw product in de verpakking doen. Daardoor kunt u de productie en de fulfillment op één adres laten afhandelen. U krijgt uw verpakking inclusief uw product netjes in dozen aangeleverd. Kortom u hoeft niet verder te zoeken, wij verzorgen alles van A tot Z!

bijzondere Verpakking ontwerpen hagelslag doos full color zippo


verpakking ontwerpen voorbeeld bedrukt doosje ontwerp

De bedrukking voor een verpakking ontwerpen

Wij kunnen het design en de opmaak verzorgen van de bedrukking van uw doosje. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een in het oog springend design moeten maken. Wij kunnen een originele verpakking ontwerpen met een stijlvolle, nostalgische of opvallende bedrukking.

De verpakking van een product is een zeer belangrijk onderdeel van uw succes. Een consument beslist in een winkel vaak binnen een paar seconden welk product hij uit het schap haalt. Het is ook belangrijk om de concurrentie in de gaten te houden en elke zes jaar uw verpakking tegen het licht te houden of er aanpassingen nodig zijn op gebied van verpakking of design.

Vanwege de constante vraag naar nieuwe producten hebben wij een afdeling ‘Special Products‘ in het leven geroepen die uw idee niet alleen bedenkt en uitwerkt, maar ook de bescherming (‘datumvaststelling creatie’) van uw idee kan begeleiden. Zo kunt u altijd aantonen dat u op betreffende datum het product als eerste op de markt heeft gebracht.


Zelf verpakking ontwerpen?

Gaat u de bedrukking van een verpakking ontwerpen, denk dan aan het volgende:

U ontvangt van ons een template of stanstekening van uw doosje. Deze lijntekening van het doosje kunt u in een aparte laag plaatsen in Indesign of Illustrator óver uw design heen. Zorg er voor dat de template op 100% gebruikt wordt. Als er kleurvlakken of items van het doosjes tot op de rand of tegen een vouwlijn lopen, wat wij ‘af lopen noemen’, zorg dan dat uw bedrukking 3 mm verder door loopt dan de stanstekening. Dit voorkomt witte randjes, veroorzaakt door lichte schommelingen en ‘werking’ van het papier tijdens het stansen. Blijf met belangrijke teksten minimaal 3 mm van de vouw- en stanslijnen af.

verpakking ontwerpen voorbeeld van een template van een doosje met 2 klepjes

verpakking ontwerpen voorbeeld template met ontwerp voor een doosje met 2 klepjes in full color

Lees ook onze “15 TIPS verpakking ontwerpen

Vijftien handige TIPS om foutloos een bestand aan te leveren. Mocht u na het lezen toch nog vragen hebben, dan is onze prepressafdeling altijd bereid om nog meer tips te geven of uw bestand te beoordelen. 


bonbondoosjes uitnodiging


Voor info over een verpakking ontwerpen of een vrijblijvende offerte:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  LET OP!
  Voor een volledige offerte hebben wij de volgende informatie van u nodig:


  de maat van het doosje en/of product dat u er in wilt verpakken
   het aantal kleuren van de bedrukking; 1, 2, of 3 pms-kleuren of full color
   het aantal doosjes waar u een vrijblijvende prijs voor wilt ontvangen
   indien spoed, graag ook een uiterlijke levertijd vermelden

  Indien u de opmaak van de bedrukking ook door ons wilt laten verzorgen dan kunt u uw logo, tekst en eventuele schets mailen naar info@vdlouw.nl, wij kunnen dan een betere inschatting maken van de opmaakkosten. U ontvangt altijd éérst een digitale drukproef voordat wij gaan produceren. Wanneer wij een verpakking op maat voor uw product mogen maken, dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk uw product, zodat we de verpakking perfect kunnen laten aansluiten.


  Zoekt u een drank- of bierverpakking?  Klik hier!

  Bedrukte-doosjes.nl en Bier-verpakkingen.nl zijn onderdeel van Drukkerij Van der Louw B.V.