Marlon Pijpenseel van Telefoonglaasje, een bedrijf in glazen screenprotectors, laat naar volle tevredenheid de doosjes bedrukken voor haar producten door drukkerij van der Louw. Marlon: “Na de start begin 2016 hadden wij in eerste instantie een andere drukker. Maar na een half jaar al zijn we overgestapt naar drukkerij Van der Louw vanwege de betere kwaliteit doosjes en de goede prijs. Een prettige bijkomstigheid is bovendien dat ze snel leveren. Heel handig, want we bestellen weleens op het laatste moment!”.

 doosjes bedrukken

Handmatig vouwen

Sinds kort laat Telefoonglaasje andere type doosjes bedrukken bij Van der Louw. De vorige moesten handmatig in elkaar gevouwen worden en dat kostte te veel tijd naast het inpakken van de screenprotector, schoonmaakdoekjes, plakken van de barcodesticker en het klaarmaken van de verzending.

doosje bedrukken

Verandering type doosjes bedrukken

Eigenaar Wim van der Louw adviseerde hen een zogenaamd ‘medicijndoosje’ te maken. Deze doosjes worden aan de lange zijde aan elkaar gelijmd en hoeven daardoor alleen aan de onder- en bovenkant dicht te worden gevouwen. Marlon: “Wim stuurde ons een voorbeeld exemplaar en we waren al snel overtuigd van het voordeel. Ook al zijn ze wat duurder, tijd is voor ons schaars en deze inpakwijze is veel efficiënter, en dus uiteindelijk goedkoper!”

telefoonglaasje-tegen-beschadiging

Brievenbusdoosje

Telefoonglaasje verkoopt online glazen screenprotectors die de mobiele telefoon beschermen tegen schade door krassen, vallen of stoten. De doosjes waarin de glaasjes worden verzonden moeten tegen een stootje kunnen en bovendien door de brievenbus passen.

Marlon Pijpenseel

Toekomstplannen

Marlon Pijpenseel, student Fiscaal Recht aan de UvA Amsterdam en Vincent Meijering, student Technische bedrijfskunde  aan de TU in Eindhoven startten begin 2016 met Telefoonglaasje.nl. Zij kenden elkaar van het VWO en hadden naast hun universitaire opleiding nog wat tijd over. Al snel kwam het idee voor telefoonglaasjes die ze online via hun website en bol.com verkopen. En voor de toekomst hebben ze nog meer plannen. Ze willen Telefoonglaasjes gereed maken voor fysieke verkoop in winkels. Tevens willen ze de zakelijke markt benaderen met tabletglaasje. Drukkerij Van der Louw is benieuwd en blijft ze volgen!

doosjes bedrukken handleiding

Wilt u meer informatie over doosjes bedrukken?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht