Bedrukte gondeldoosjes

Bedrukte gondeldoosjes zijn zeer geschikt voor een leuk cadeautje of bijvoorbeeld een giftcard. Bedrukt met uw logo of boodschap trekt deze zeker de aandacht. Gondeldoosjes worden ook wel kussendoosjes of pillow boxes genoemd.

Ook gondeldoosjes met handvat en eurolock

Het bedrukte gondeldoosje is uit te voeren met handvat, zodat er een luxe tasje ontstaat of een eurolock om hem in een winkel op te kunnen hangen. Het geeft een goede en exclusieve uitstraling.

bedrukt gondeldoosje
Bedrukte gondeldoosjes

Gondeldoosjes in hoogglanzende of speciale uitvoering

Wij kunnen de gondeldoosjes leveren in diverse maten en in diverse uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint, een standaard vorm of een speciale uitvoering en ook van gerecycled karton of kraft. Doordat wij de doosjes zelf maken kunnen we snel tot zeer snel leveren. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor uw gondeldoosje verzorgen.

Bibliotheek standaard maten gondeldoosjes

In onze bibliotheek vindt u snel uw perfecte gondeldoosje. Bel of mail ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

bedrukt gondeldoosje op maat
bedrukte gondeldoosjes op maat

Referenties

Bedrukte gondeldoosjes drukkerij Van der Louw

Voorbeelden bedrukte gondeldoosjes

gondeldoosje bedrukt full color waardebon cadeaubon

Gondeldoosje voor Giant

Dit gondeldoosje is verschillende keren gemaakt voor Giant om een cadeaubon in een mooie verpakking aan de klant te kunnen geven. Het formaat is 22 x 11 x 3 cm, de opdruk is in full color.

bedrukte gondeldoos voor kleding

Gondeldoos voor Noppies

Deze gondeldoos is gemaakt voor Noppies. In de doos wordt babykleding verpakt. De gondeldoos geeft een feestelijk effect. Het formaat is 24 x 33 x 6 cm, de opdruk is in zwartwit.

hangend gondeldoosje met eurolock bedrukt

Hangend gondeldoosje voor Byebra

Dit hangende gondeldoosje is op maat gemaakt voor Byebra. Byebra gebruikt het doosje om haar product in te verpakken en te presenteren. De gondeldoos geeft een apart effect, waardoor het product meer opvalt. Het formaat is 16 x 12 x 4 cm, de opdruk is in full color en er is glanslaminaat toegepast om het doosje nog meer uitstraling te geven.

gondeldoosje voor relatiegeschenk

Gondeldoosje voor relatiegeschenk

Dit gondeldoosje is op maat gemaakt om een pompje te verpakken. Het pompje is als relatiegeschenk gebruikt. Het formaat is 35 x 11 x 4 cm en de opdruk is in full color.

Voor meer info over bedrukte gondeldoosjes:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht