Bedrukte doos met los deksel

Een bedrukte doos met los deksel of doosdeksel doos kan voor allerlei toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als doosje voor een spel kaarten of als cadeauverpakking, snoepverpakking, schoenendoos of verzenddoos. Het geeft een goede uitstraling en is stevig.

Doos met brede rand en los deksel met venster
Raketdoos met los deksel, doos voor drank

Bedrukte doos met los deksel snel en in diverse maten geleverd

Wij kunnen de bedrukte doosjes met los deksel leveren in diverse maten en in diverse uitvoeringen. Het dekseldoosje kan ook voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij de dozen met los deksel zelf maken kunnen wij snel tot zeer snel leveren. Bedrukt met uw logo of boodschap trekt deze zeker de aandacht. De doos kan voorzien worden van een venster met of zonder folie. Uiteraard kunnen wij ook het ontwerp voor u verzorgen.

Referenties

Bedrukte doos met los deksel
Driehoekige doos met los deksel
Bedrukte doos met deksel

Doos met los deksel van hoogglanzend, kraft of gerecycled karton

De doos met deksel kan van hoogglanzend of juist mat, kraft (door en door bruin), spierwit of een getint karton gemaakt worden. Met een standaard vorm, een speciale uitvoering of op gerecycled karton. Bedrukt in 1 of meer PMS kleuren of full color of met goudfolie of zilverfolie. Een extra luxe en stevige uitvoering is van omplakt karton gemaakt. Dan wordt de opdruk eerst op vellen gedrukt en dan om het dikke karton van het doosje geplakt.

Doos voor verf
Doosje met los deksel
Kartonnen doos dubbelwandig met los deksel

One -Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw etiketten, gebruiksaanwijzingen, flyers, brochures en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Drukken, stansen, vouwen en plakken van de op maat gemaakte doosjes, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in de doosjes verpakken.
Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

Doos met los deksel en vlakverdeling
Bedrukte doos met los deksel
Dubbelwandige doos met los deksel

Bibliotheek standaardmaten bedrukte doos met los deksel

In onze bibliotheek kunt u snel een bedrukte doos met los deksel vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info. Wij kunnen u ook modellen opsturen van reeds geproduceerde dozen.

Voor meer info over bedrukte doosjes met los deksel:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht