Bedrukte gebaksdozen

Bedrukte gebaksdozen moeten het positieve gevoel over het gebak of de taart versterken en het gebak beschermen. Bij gebak is de verpakking een belangrijke manier om het product te presenteren en onderscheiden.

Verleiding klant

Een doos voor gebak of taart moet de klant verleiden om het product aan te schaffen. Het is het visitekaartje van de bakkerij of het bedrijf. Dit betekent dat dit doosje een heel belangrijk onderdeel van het marketingproces is. Daarnaast kan gebak als relatiegeschenk dienen en dan geeft een mooie doos het geschenk herkenbaarheid en een meerwaarde.

bedrukte gebaksdozen voor Bossche Bollen
bedrukte gebaksdozen kerststol

Een bedrukte doos voor cupcake, schnitte, bossche bollen, kerststol of taart

Wij kunnen gebaksdozen leveren in diverse maten en in diverse uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint en ook van kraft. Een verpakking voor een cupcake, een bossche bol, een schnitte, koeken, kruidkoek, een kerststol of een hele of halve taart. Een standaard vorm of een speciale uitvoering, met of zonder venster. Geschikt voor de koeling of om in te vriezen.

Speciale geurarme inkten voor bedrukte gebaksdozen

Wij gebruiken speciale geurarme inkten met zeer lage migratiewaarde bij het bedrukken van gebaksdozen. Wij kunnen snel en voordelig uw bedrukte doos in hoge kwaliteit vervaardigen in grote en kleine aantallen. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Bibliotheek standaard maten bedrukte gebaksdozen

In onze bibliotheek vindt u snel uw gebaksdoos.  Bel of mail ons voor een andere maat of meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs.

Referenties

bedrukte gebaksdoos voor taart
bedrukte gebaksdozen

Voor meer info over bedrukte gebaksdozen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht