Bedrukte gebaksdozen

Bedrukte gebaksdozen moeten het positieve gevoel over het gebak of de taart versterken en het gebak beschermen. Bij gebak is de verpakking een belangrijke manier om het product te presenteren en onderscheiden.

Gebaksdoos voor relatiegeschenk

Een doos voor gebak of taart moet de klant verleiden om het gebak aan te schaffen. Het is het visitekaartje van de bakkerij of het bedrijf. Dit betekent dat dit doosje een heel belangrijk onderdeel van het marketingproces is. Daarnaast kan het gebak als relatiegeschenk dienen bijvoorbeeld bij een Open Huis, opening van een winkel, Kerst of Nieuwjaar en dan geeft een mooie doos het geschenk herkenbaarheid en meerwaarde.

bedrukte gebaksdozen voor Bossche Bollen doos voor taart bedrukt in full color
bedrukte gebaksdozen kerststol voor kerst met opdruk in full color kerstman doos voor gebak

Bedrukte doos voor cupcake, oliebol, bossche bollen, kerststol of taart

Wij leveren gebaksdozen in diverse maten en uitvoeringen. Een gebaksdoos met vast deksel of een doos met los deksel. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint en van bruin kraft karton. De bedrukte dozen zijn geschikt voor gebak zoals een cupcake, een bossche bol, een schnitte, koeken, oliebollen, kruidkoek, een kerststol of een hele of halve taart. De dozen kunnen een standaard vorm of een speciale uitvoering zijn, met of zonder venster. Geschikt voor de koeling of om in te vriezen.

Speciale geurarme inkten voor bedrukte gebaksdozen

Wij gebruiken speciale geurarme inkten met zeer lage migratiewaarde bij het bedrukken van gebaksdozen. Wij maken snel en voordelig uw bedrukte doos voor gebak in hoge kwaliteit in grote en kleine aantallen. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Bibliotheek standaard maten bedrukte gebaksdozen

In onze bibliotheek met standaardmaten vindt u snel uw gebaksdoos.  Bel of mail ons voor een andere maat of meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Den Haag.

Referenties

bedrukte gebaksdoos voor taart
bedrukte gebaksdozen

Voorbeelden bedrukte gebaksdozen

bedrukte gebaksdoos voor taart vierkant met logo kerst feestdagen

Gebaksdoos voor relaties BWB Flex

Deze taartdoos met los deksel is op maat gemaakt voor BWB Flex om als blijk van waardering aan de relaties aan het einde van het jaar een heerlijke taart te kunnen geven met daarbij duidelijk de boodschap dat de taart van BWB flex afkomstig is. De vierkante gebaksdoos is 285 x 285 x 100 mm.

bedrukte vierkante doos gebak voor bossche bollen voor kerst feestdagen met logo in full color

Doos voor Bossche Bollen voor relaties Nextview

Deze doos met los deksel is op maat gemaakt voor Nextview om als blijk van waardering aan de relaties heerlijke Bossche Bollen te kunnen geven. De doos laat daarbij duidelijk zien van wie de Bossche bollen afkomstig zijn. De vierkante doos is 340 x 340 x 80 mm.

bedrukte doos voor brabantse broeder gebak taart met opdruk in full color met logo bedrijf

Doos voor Brabantse Broeder voor relaties Hoppenbrouwers

Deze doos met vast deksel is op maat gemaakt voor Hoppenbrouwers om als blijk van waardering met Kerst aan de relaties een heerlijke Brabantse Broeder te kunnen geven. De mooie opdruk van de doos in full color laat daarbij duidelijk zien van wie de Brabantse Broeder afkomstig is. De vierkante doos is 270 x 270 x 50 mm.

Voor meer info over bedrukte gebaksdozen:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht