Bedrukte doos van golfkarton

Een bedrukte doos of doosje van golfkarton heeft veel sterke eigenschappen. In de eerste plaats biedt golfkarton een perfecte bescherming voor uw producten. Bedrukte verpakkingen van golfkarton worden gebruikt als productverpakking, displaydoos, welkomst box of verzenddoos voor de meest uiteenlopende producten. Het robuust aanvoelende materiaal geeft de klanten een tevreden gevoel bij de aankoop van uw product.

Een golfkarton verpakking is geschikt om te bedrukken. Zo kunt u de doos laten bedrukken met uw merknaam, bedrijfslogo, foto of pakkende tekst in 1 of meer kleuren of full color. De dozen worden regelmatig gebruikt als een mooie maaltijdbox, bedrukte displaydoos, flesverpakking van golfkarton of een stevige verzenddoos met of zonder venster. Een doos van golfkarton laat u bij ons op een duurzame manier voorzien van een prachtig logo of print. Wij maken gebruik van plantaardige inkten.

Uw doos van golfkarton op maat gemaakt

Naast een groot aantal standaard maten, kunt u uw bedrukte golfkarton verpakking of doos op maat laten maken. De dozen kunnen van wit of door en door bruin kraft golfkarton gemaakt worden. Golfkarton bestaat grotendeels uit recycled materiaal. Het is duurzaam in gebruik en kan lang meegaan. Onze grafische specialisten staan graag voor u klaar als u een design wilt laten ontwerpen voor op uw doosje van golfkarton. Wij bieden diverse afwerkingen aan zoals laminaat en Spot UV die zorgen voor een premium eindresultaat.

Fefco codes voor golfkarton verpakkingen

Fefco is de Europese organisatie van fabrikanten van golfkarton producten. Wij maken gebruik van de Fefco-codes om de vorm van een doos te beschrijven. Veel gebruikte codes zijn bijvoorbeeld Fefco 0201 voor de Amerikaanse vouwdoos, 0215 voor de doos met zweedse bodem, 0217 voor een doos met handvat, 0427 voor een doos met vaste klep, 0717 voor een bierverpakking. Het overzicht met de nummers en voorbeelden zijn te downloaden op de site van Fefco.

Bedrukte doos van golfkarton fefco 0427 met vaste klep a5 formaat 215x150x125 mm in full color met logo in blauw, Wij bieden diverse afwerkingen aan die zorgen voor een fantastisch eindresultaat.
bedrukte doos van golfkarton voor veilig injecteren pakket fefco 0427 met vaste klep binnenzijde en buitenzijde bedrukt in full color 330x270x125 mm, Naast golfkarton verpakkingen bent u bij ons ook aan het juiste adres als u doosjes op maat wilt laten maken.

Referenties

Het bedrukken van uw doos van golfkarton

Het golfkarton dat wij gebruiken voor het produceren van displaydozen, product- of verzenddozen, is leverbaar in diverse diktes met elk hun eigen kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan verpakkingen van microgolf, minigolf, enkel golfkarton of dubbel golfkarton. De stevigheid wordt mede verkregen doordat golfkarton qua afwerking wat robuuster en grover is dan vouwkarton. Het bedrukte doosje van golfkarton krijgt op deze manier een stevige en luxe uitstraling.

Uw doos van golfkarton kan bij ons op verschillende manieren bedrukt worden. De bedrukking kan zowel rechtstreeks op het golfkarton of eerst op vellen worden afgedrukt. Het mooiste resultaat krijg je indien je eerst vellen bedrukt. Die bedrukte vellen worden vervolgens op het golfkarton gelijmd (cacheren). Daarna wordt het golfkarton gestanst. Bij de bedrukte vellen die op de doos worden gelijmd heeft u de keuze uit verschillende soorten afwerkingen om de doos nog fraaier te maken, zoals lamineren of het gebruik van Spot UV of goudfolie of zilverfolie opdruk.

Bedrukte doos met handvat voor 6 longneck flesjes bier met venster zonder folie in full color. Fefco 0217
Luxe zeshoekige doos voor 8 blikjes 250 ml energy drink, met los deksel bedrukt in full color van golfkarton met logo in zwart en gelamineerd
stevige doos met handvat en venster, voor 5 flessen flacons van golfkarton bedrukt in full color. Fefco 0217 met logo.

Luxe uitstraling voor uw doosje van golfkarton

Standaard gebruiken wij persvernis voor de afwerking. Een nóg luxere uitstraling kunt u bereiken door te kiezen uit lamineren in hoogglans of mat. Indien gewenst kan het doosje van golfkarton voorzien worden van foliedruk in bijvoorbeeld zilver of goud. Met een doosje van golfkarton in hoogglans of mat krijgt uw product altijd de uitstraling die u wenst. Naast golfkarton verpakkingen bent u bij ons ook aan het juiste adres als u een flesverpakking wilt laten bedrukken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Doosje van golfkarton om plantjes te verzenden
Doosje van golfkarton met los deksel 240x330x80 mm
brievenbusdoos doosje van golfkarton met vaste klep 298x215x25 mm bedrukt aan de buitenzijde en binnenzijde in full color fefco 0427

One-Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw gebruiksaanwijzingen, etiketten, brochures, flyers en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Uw doos van golfkarton kunnen wij drukken, stansen, vouwen en plakken, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in het doosje van golfkarton verpakken. Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij bedrukt of onbedrukt leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

stevige doos van golfkarton bedrukt aan binnenzijde in full color met vaste klep 400x270x120 mm fefco 0427
Doosje van golfkarton met vaste klep 122x81x26 mm.jpg
bedrukte displaydoos van golfkarton voor uitgifte a3 krant in full color bedrukt 421x306x150 mm.

Bedrukte doos van golfkarton – kwaliteit en eenheid in productlijn

Het consistent doorvoeren van huisstijlkleuren en het gebruik van hetzelfde karton is essentieel voor een professionele uitstraling van uw productlijn. Als er meerdere producten zijn in uw productlijn of er worden op een later moment nieuwe toegevoegd, is het belangrijk dat er geen kleur- en kwaliteitsverschillen zijn. Op het moment dat verschillende van uw producten naast elkaar staan, moeten deze eenheid uitstralen. Kleur- of kwaliteitsverschillen zijn daarom niet acceptabel.
Onze drukkers drukken met hoogwaardige apparatuur en controleren met een constant kunstmatig daglicht de drukkleuren met meetapparatuur. Wij bewaren altijd drukvoorbeelden, ter controle, zodat bij een herhaalorder of een opdracht in dezelfde productlijn, de kwaliteit constant is. Op deze wijze zal uw productverpakking uit een eerdere opdracht hetzelfde er uit zien bij een volgende opdracht.

stevige bedrukte doos product verpakking van door en door bruin golfkarton met handvat en venster voor lamp met zweedse bodem 145x145x325 mm opdruk in zwart en wit met logo fefco 0217
bedrukt doos doosje verzenddoos van golfkarton met vaste klep in full color a5 formaat 222x152x70 mm fefco 0427
stevige bedrukte Doos van golfkarton voor 2 flessen wijn wijnflessen in full color met logo

Originele doos van golfkarton, in alle vormen en maten

Wij bedenken samen met u een originele verpakking, soms zelfs met een extra functie, zoals deze ontbijtbox, die uitklapbaar is tot tafel. Welk idee u ook heeft, wij kunnen de haalbaarheid toetsen of meedenken aan een oplossing. Middels een blanco model kunt u uittesten of het ontwerp aan de verwachtingen voldoet.

bedrukte uitschuifbare doos voor maaltijd ontbijt diner van golfkarton voor tafel voorbeeld van een tafel, gemaakt van karton met logo
bedrukte speciale doos in de vorm van een tafel uitschuifbaar van een tafeldoos van golfkarton uitgevouwen in een tafel
uitschuifbare bedrukte bijzondere doos van golfkarton Voorbeeld van een originele ontbijtdoos in de vorm van een tafel maaltijdbox in full color
ontwerp template bedrukte doos van golfkarton doos voor fles bier 750 ml 75 cl en glas met venster in full color fefco0427
kerst geschenk nieuw jaar wens bedrukte doos voor fles en glas met venster van golfkarton in full color met logo 750 ml bierfles op maat gemaakt
stevige geschenk doos van golfkarton voor 750 ml 75 cl fles bier en glas met venster bedrukt in full color met kerst en nieuwjaars wens

Bibliotheek standaardmaten doosje van golfkarton

In onze bibliotheek kunt u snel het doosje voor uw product vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Ontwerp bedrukte doos van golfkarton

Wij kunnen u helpen met het ontwerp voor uw bedrukte doos van golfkarton. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee! Kijk hier voor technische tips voor het ontwerpen van een doos of verpakking van golfkarton.

Voorbeelden bedrukte doos van golfkarton

Bedrukte welkomst doos welkom box nieuwe werknemer met logo in paars welkomstbox met laminaat van golfkarton

Welkom doos voor nieuwe werknemers RPS

Voor het ingenieursbureau RPS te Delft, hebben wij deze mooie doos, welkomst box, voor nieuwe werknemers gemaakt. In de doos gaan allerlei leuke dingen die de werknemer blij maken dat hij voor RPS gekozen heeft. Deze mooie doos is 380 x 157 x 95 mm, bedrukt met logo, glans gelamineerd en gemaakt van stevig golfkarton.

Stevige bedrukte doos met venster met folie voor handwerk stoffen pakket met patroon in full color met vaste klep Golfkarton 330 x 225 x 28 mm fefco0427

Doos met venster voor handwerk pakket

Voor QBFabrics, seamless creativity, te Emmen hebben wij deze speicale doos voor de Quiltbites handwerk en stofpakketten gemaakt. In de doos zit een venster met folie en achter het venster zit een soort van envelop waarin het patroon geschoven kan worden. Deze mooie doos is 330 x 225 x 28 mm, bedrukt in full color met logo en gemaakt van stevig golfkarton.

digitaal bedrukte displaydoos toonbank display in full color met logo voor magazines Exclusief met logo

Displaydoos voor magazines van golfkarton

Voor Exclusief uit Belgie hebben wij deze digitaal bedrukte displaydoos in een klein aantal gemaakt. De toonbank display doos is gebruikt op uitdeelpunten voor het A4 formaat magazine van Exclusief. Deze displaydoos is 235 x 324 x 60 mm, digitaal bedrukt in full color geplot met logo en gemaakt van stevig golfkarton.

stevige bedrukte doos van golfkarton met logo in full color voor 1 wijnfles relatiegeschenk

Bedrukte doos voor 1 fles wijn

Voor Bode Scholten te Zoetermeer hebben wij deze bedrukte doos voor een wijnfles gemaakt. Deze doos met fles geeft de klant als relatiegeschenk. Deze mooie doos is 95 x 95 x 370 mm en gemaakt van stevig golfkarton. Op de doos staan foto’s van de vrachtwagens en het logo van Bode Scholten.

stevige bedrukte verzenddoos doos brievenbusdoos van golfkarton binnen en buitenzijde bedrukt in full color voor verzenden lekkere koekjes op maat gemaakt

Bedrukte doos voor verzending lekkere koekjes

Voor Zoete Post hebben wij 2 maten verzenddoosjes van golfkarton op maat gemaakt. De doosjes zijn zowel van binnen als van buiten in full color bedrukt. Deze mooie doosjes zijn 185x150x28 of 165x110x28 mm binnenmaat en gemaakt van stevig golfkarton. Op de doos staat onder andere het logo. Wil je ook een doosje met lekkers, ga dan naar de site van Zoete Post.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht