Bedrukte verzenddozen

Bedrukte verzenddozen van golfkarton hebben veel sterke eigenschappen. Golfkarton karton biedt een perfecte bescherming voor uw producten. Klanten ervaren meteen een tevreden gevoel bij het ontvangen van de doos in dit robuust aanvoelende materiaal.

Verzenddozen van golfkarton zijn zeer geschikt om te bedrukken. U kunt de doos bedrukken met uw merknaam, bedrijfslogo of pakkende tekst in 1 of meer kleuren of full color. Wij gebruiken plantaardige inkten met Cradle to Cradle certificering, duurzaamheid staat bij ons voorop.

Uw verzenddoos van golfkarton speciaal op maat gemaakt

Naast een aantal standaard maten, kunt u uw golfkarton verpakking of doos op maat laten maken. Duurzaam verpakken ligt op deze manier ook voor uw onderneming binnen handbereik. Onze grafische specialisten staan graag voor u klaar als u een design wilt laten ontwerpen voor op uw verzenddoos van golfkarton. Wij bieden diverse afwerkingen aan zoals laminaat die zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

Fefco codes voor golfkarton verzenddozen

Fefco is de Europese organisatie van fabrikanten van golfkarton producten. Wij maken gebruik van de Fefco-codes om de vorm van een doos te beschrijven. Veel gebruikte codes zijn bijvoorbeeld Fefco 0201 voor de Amerikaanse vouwdoos, 0215 voor de doos met zweedse bodem, 0217 voor een doos met handvat, 0427 voor een doos met vaste klep, 0717 voor een bierverpakking. De lijst met de nummers en voorbeelden zijn te downloaden op de site van Fefco.

Bedrukte verzenddozen met logo in full color met vaste klep van golfkarton 300x330x81 mm
Bedrukte verzenddozen met vaste klep fefco 0427 450x380x105 mm
Bedrukte verzenddozen van golfkarton met vaste klep 222x152x70mm

Het bedrukken van uw verzenddoos van golfkarton

Het golfkarton dat wij gebruiken voor het produceren van displaydozen, product- of verzenddozen, is leverbaar in diverse diktes met elk hun eigen kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan verzenddozen van enkel- of dubbel golfkarton.

Uw verzenddoos van golfkarton kan bij ons op verschillende manieren bedrukt worden. De bedrukking kan zowel rechtstreeks op het golfkarton of eerst op vellen worden afgedrukt. Die bedrukte vellen worden vervolgens op de doos van golfkarton gelijmd (cacheren). Daarna wordt het golfkarton gestanst. Bij de bedrukte vellen die op de doos worden gelijmd heeft u de keuze uit verschillende soorten afwerkingen om de doos nog fraaier te maken.

Aan binnenzijde bedrukte verzenddozen van golfkarton met vaste klep in full color 400x270x120mm
Bedrukte verzenddozen van golfkarton met vaste klep bedrukt in blauw met logo 215x150x125mm fefco 0427
Bedrukte verzenddozen van golfkarton in full color met vaste klep 330x270x125mm fefco 0427

Bedrukte verzenddozen met luxe uitstraling

Standaard gebruiken wij persvernis voor de afwerking. Een nóg luxere uitstraling kunt u bereiken door te kiezen uit lamineren in hoogglans of mat. Indien gewenst kan de verzenddoos van golfkarton voorzien worden van foliedruk in bijvoorbeeld zilver of goud. Met een doos van golfkarton in hoogglans of mat krijgt uw product altijd de uitstraling die u wenst. Naast golfkarton verpakkingen bent u bij ons ook aan het juiste adres als u een flesverpakking wilt laten bedrukken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Bedrukte verzenddozen van golfkarton met los deksel 240x330x80mm
Bedrukte verzenddozen van golfkarton voor 2 wijnflessen in full color
Bedrukte verzenddozen van golfkarton met vaste klep 298x215x25mm

Bibliotheek standaardmaten bedrukte verzenddozen

In onze bibliotheek kunt u snel het doosje voor uw product vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Wij kunnen de gehele opmaak en het design verzorgen voor de bedrukking van uw verzenddoos van golfkarton. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee!

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht