Bedrukte theedoosjes

Wij kunnen bedrukte theedoosjes of koffiedoosjes leveren in diverse maten en in diverse uitvoeringen. Hoogglanzend of juist mat, spierwit of een tint en ook van kraft. Een doosje voor 1 zakje of kopje pyramide thee of bloeming thee of een doosje voor een aantal zakjes. Een standaard vorm of een speciale uitvoering.

 

Bedrukking positief gevoel

Een doosje voor thee of koffie moet de klant verleiden om het product aan te schaffen. Dit betekent dat dit doosje een heel belangrijk onderdeel van het beslissingsproces is. Het doosje moet het positieve gevoel over het product versterken. Bij thee is de verpakking een belangrijke manier om het product te onderscheiden en het herkenbaar te maken.

bedrukte theedoosjes
theedoosjes
bedrukt theedoosje
theedoosje

Ook aanverwante producten

Wij kunnen snel en voordelig uw bedrukte theedoosje in hoge kwaliteit vervaardigen. Uiteraard kunnen we ook de verpakking maken voor aanverwante producten, zoals suikerstaafjes of creamer of de displaydoos. Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Van Ceylon tot witte thee

Ceylon, earl grey, engelse thee, breakfast, rooibos, groene thee, zwarte thee, blooming tea, wittte thee, orange pekoe, oolong thee, jasmijn thee, kamille thee, venkel thee, citroen thee.

Bibliotheek standaardmaten theedoosjes

In onze bibliotheek stelt u direct uw perfecte doosje samen of mail ons voor meer info of bezoek onze showroom.

Referenties

bedrukt doosje voor 1 kop thee
doosje voor koffie of thee

Meer info bedrukte theedoosjes:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht