Doos van golfkarton

Een bedrukte doos of doosje van golfkarton heeft veel sterke eigenschappen. In de eerste plaats biedt deze soort karton een perfecte bescherming voor uw producten. Het is niet voor niets dat verpakkingen van golfkarton regelmatig worden gebruikt als displaydoos of verzenddoos voor de meest uiteenlopende producten. Het robuust aanvoelende materiaal geeft de klanten meteen een tevreden gevoel bij de aankoop van uw product.

Een golfkarton verpakking is zeer geschikt om te bedrukken. Zo kunt u de doos bedrukken met uw merknaam, bedrijfslogo of pakkende tekst in 1 of meer kleuren of full color. De dozen worden regelmatig gebruikt als een mooie maaltijdbox, bedrukte displaydoos, flesverpakking van golfkarton of een stevige verzenddoos met of zonder venster. Een doos van golfkarton laat u bij ons op een duurzame manier voorzien van een prachtig logo of print. Wij maken gebruik van plantaardige inkten.

Uw doosje van golfkarton speciaal op maat gemaakt

Naast een aantal standaard maten, kunt u uw golfkarton verpakking of doos op maat laten maken. Duurzaam verpakken ligt op deze manier ook voor uw onderneming binnen handbereik. Onze grafische specialisten staan graag voor u klaar als u een design wilt laten ontwerpen voor op uw doosje van golfkarton. Wij bieden diverse afwerkingen aan zoals laminaat die zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

Fefco codes voor golfkartonverpakkingen

Fefco is de Europese organisatie van fabrikanten van golfkarton producten. Wij maken gebruik van de Fefco-codes om de vorm van een doos te beschrijven. Veel gebruikte codes zijn bijvoorbeeld Fefco 0201 voor de Amerikaanse vouwdoos, 0215 voor de doos met zweedse bodem, 0217 voor een doos met handvat, 0427 voor een doos met vaste klep, 0717 voor een bierverpakking. De lijst met de nummers en voorbeelden zijn te downloaden op de site van Fefco.

Bedrukte doos van golfkarton fefco 0427 met vaste klep a5 formaat 215x150x125 mm, Wij bieden diverse afwerkingen aan die zorgen voor een fantastisch eindresultaat.
doos voor veilig injecteren pakket golfkarton fefco 0427 met vaste klep binnen- en buitenzijde bedrukt in full color 330x270x125 mm, Naast golfkarton verpakkingen bent u bij ons ook aan het juiste adres als u doosjes op maat wilt laten maken.

Referenties

Het bedrukken van uw doosje van golfkarton

Het golfkarton dat wij gebruiken voor het produceren van displaydozen, product- of verzenddozen, is leverbaar in diverse diktes met elk hun eigen kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan verpakkingen van microgolf, minigolf, enkel- of dubbel golfkarton. De stevigheid wordt mede verkregen doordat golfkarton qua afwerking wat robuuster en grover is dan vouwkarton. Het doosje van golfkarton krijgt op deze manier een stevige en luxe uitstraling.

Uw doosje van golfkarton kan bij ons op verschillende manieren bedrukt worden. De bedrukking kan zowel rechtstreeks op het golfkarton of eerst op vellen worden afgedrukt. Die bedrukte vellen worden vervolgens op het doosje van golfkarton gelijmd (cacheren). Daarna wordt het golfkarton gestanst. Bij de bedrukte vellen die op de doos worden gelijmd heeft u de keuze uit verschillende soorten afwerkingen om de doos nog fraaier te maken.

Bedrukte doos met handvat voor 6 longneck flesjes bier met venster in full color. Fefco 0217
Luxe zeshoekige doos voor 8 blikjes energy drink, met los deksel bedrukt in full color van golfkarton
Doos met handvat en venster, voor 5 flessen flacons van golfkarton bedrukt in full color. Fefco 0217.

Luxe uitstraling voor uw doosje van golfkarton

Standaard gebruiken wij persvernis voor de afwerking. Een nóg luxere uitstraling kunt u bereiken door te kiezen uit lamineren in hoogglans of mat. Indien gewenst kan het doosje van golfkarton voorzien worden van foliedruk in bijvoorbeeld zilver of goud. Met een doosje van golfkarton in hoogglans of mat krijgt uw product altijd de uitstraling die u wenst. Naast golfkarton verpakkingen bent u bij ons ook aan het juiste adres als u een flesverpakking wilt laten bedrukken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Doosje van golfkarton om plantjes te verzenden
Doosje van golfkarton met los deksel 240x330x80 mm
brievenbusdoos doosje van golfkarton met vaste klep 298x215x25 mm bedrukt aan de buitenzijde en binnenzijde in full color fefco 0427

One-Stop-Shopping

Wij verzorgen ook het drukwerk van uw gebruiksaanwijzingen, etiketten, brochures, flyers en winkelmateriaal. Dit ‘one-stop-shopping’, het volledige traject van A tot Z, kunnen wij voor u verzorgen. Uw doos van golfkarton kunnen wij drukken, stansen, vouwen en plakken, uw producten voorzien van een etiket én de producten inclusief een eventuele gebruiksaanwijzing in het doosje van golfkarton verpakken. Ook de ‘omdozen’, de grote doos waar de kleinere in gaan kunnen wij bedrukt of onbedrukt leveren. De dozen worden snel en op tijd bij u afgeleverd. Hoe makkelijk kan het zijn!

stevige doos van golfkarton bedrukt aan binnenzijde in full color met vaste klep 400x270x120 mm fefco 0427
Doosje van golfkarton met vaste klep 122x81x26 mm.jpg
bedrukte displaydoos van golfkarton voor uitgifte a3 krant in full color bedrukt 421x306x150 mm.

Doosje van golfkarton – kwaliteit en eenheid in productlijn

Het consistent doorvoeren van huisstijlkleuren en het gebruik van hetzelfde karton is essentieel voor een professionele uitstraling van uw productlijn. Als er meerdere producten zijn in uw productlijn of er worden op een later moment nieuwe toegevoegd, is het belangrijk dat er geen kleur- en kwaliteitsverschillen zijn. Op het moment dat verschillende van uw producten naast elkaar staan, moeten deze eenheid uitstralen. Kleur- of kwaliteitsverschillen zijn daarom niet acceptabel.
Onze drukkers drukken met hoogwaardige apparatuur en controleren met een constant kunstmatig daglicht de drukkleuren met meetapparatuur. Wij bewaren altijd drukvoorbeelden, ter controle, zodat bij een herhaalorder of een opdracht in dezelfde productlijn, de kwaliteit constant is. Op deze wijze zal uw productverpakking uit een eerdere opdracht hetzelfde er uit zien bij een volgende opdracht.

Bedrukte doosje van golfkarton met handvat en venster voor lamp met zweedse bodem 145x145x325 mm fefco 0217
bedrukt Doosje van golfkarton met vaste klep in full color a5 formaat 222x152x70 mm fefco 0427
Bedrukte Doos van golfkarton voor 2 flessen wijnflessen in full color

Originele doos van golfkarton, in alle vormen en maten

Wij bedenken samen met u een originele verpakking, soms zelfs met een extra functie, zoals deze ontbijtbox, die uitklapbaar is tot tafel. Welk idee u ook heeft, wij kunnen de haalbaarheid toetsen of meedenken aan een oplossing. Middels een blanco model kunt u uittesten of het ontwerp aan de verwachtingen voldoet.

voorbeeld van een tafel, gemaakt van karton
Voorbeeld van een tafeldoos van golfkarton
Voorbeeld van een originele ontbijtdoos
ontwerp template doos van golfkarton en doos voor fles en glas, met venster
bedrukte doos voor fles en glas met venster
doos van golfkarton voor fles en glas met venster

Bibliotheek standaardmaten doosje van golfkarton

In onze bibliotheek kunt u snel het doosje voor uw product vinden. Maakt u gebruikt van een standaard maat, dan is dat een efficiënte en voordelige oplossing. Staat uw maat er nog niet bij, dan kunnen wij een doosje op maat voor u maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer.

Ontwerp doos van golfkarton

Wij kunnen u helpen met of de gehele opmaak en design verzorgen voor de bedrukking van uw doosje van golfkarton. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een in het oog springend design maken. Wilt u een originele verpakking met een zakelijke, stijlvolle, nostalgische, frisse of opvallende bedrukking? Uw idee voeren wij samen met u uit. Het maakt niet uit welke kant u op wilt; wij adviseren en denken met u mee! Kijk hier voor technische tips voor het ontwerpen van een doos of verpakking van golfkarton.

Voorbeelden bedrukte doos van golfkarton

bedrukte doos met logo in full color voor 1 wijnfles

Bedrukte doos voor 1 fles wijn

Voor Bode Scholten te Zoetermeer hebben wij deze doos voor een wijnfles gemaakt. Deze mooie doos is 95 x 95 x 370 mm en gemaakt van stevig golfkarton. Op de doos staan foto’s van de vrachtwagens en het logo van Bode Scholten.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht