Bedrukte parfumdoosjes

Herkenbare parfumdoosjes met uitstraling

Parfum of geur is het meest gevoelige zintuig van de mens. Elk mens kan ongeveer 10.000 geuren onderscheiden. Een goed parfum wordt heel lang herinnerd en kan allerlei emoties direct oproepen. Mooie bedrukte parfumdoosjes zullen de klant eerder verleiden om het parfum aan te schaffen. Het doosje om een parfumflesje zal het parfum herkenbaar maken, beschermen en het die uitstraling geven die het verdient. Dit betekent dat het doosje een belangrijk onderdeel van het beslissingsproces tijdens de aankoop van de klant is. Het doosje zal het positieve gevoel over het parfum versterken.

2 maten bedrukte parfumdoosjes
bedrukte cosmeticadoosjes rayman drukkerij Van der Louw
bedrukt doosje your healthy hair met goud

Parfumdoosjes hoogglanzend, wit of kraft

Wij maken parfumdoosjes voor onder andere eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne, bodymist, bodyspray en aftershave. De doosjes maken we in diverse maten en uitvoeringen. Van simpel tot heel luxe. Hoogglanzend of mat, spierwit of een tint of van kraft karton. Eventueel met goudfolie of zilverfolie opdruk. Een standaard vorm of een speciale uitvoering. Wij kunnen snel en voordelig uw parfumdoosje voor u vervaardigen in kleine en grote aantallen. Uiteraard kunnen we ook de doosjes maken voor aanverwante producten zoals potjes crème of scrub of het omslagje voor een parfumtester.

Eventueel kunnen wij het ontwerp voor u verzorgen.

Standaardmaten parfumdoosjes

In de bibliotheek vindt u snel onze standaardmaten parfumdoosjes, maar we kunnen ook uw perfecte parfumdoosje precies op maat maken. Bel of mail ons voor meer info of kom langs in onze showroom.

Bibliotheek standaardmaten parfumdoosjes

Referenties

parfumdoosje kraft bruin karton bedrukt
parfumdoosje hoogglans bedrukt
bedrukt doosje massage olie
parfumdoosje stud gold bedrukte doosjes, Drukkerij van Der Louw

Voor meer info over bedrukte parfumdoosjes:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht