Compleet overzicht beschikbare cosmetica doosjes

Drukkerij Van der Louw heeft in de afgelopen 45 jaar zo veel verschillende verpakkingen gemaakt dat het tijd werd ze onder te verdelen in aparte websites, zodat het overzicht duidelijk blijft. Cosmetica doosjes maken een belangrijk deel uit van onze productie, vandaar dat we nu trots op Cosmetica-Doosjes.nl laten zien wat we al gemaakt hebben en uit welke honderden standaard maten u inmiddels kunt kiezen.

cosmetica doosjes, parfum doosjes, cosmetica verpakkingen, parfum verpakkingen

 

Cosmetica doosjes bevinden zich in het ‘hogere segment’, d.w.z. dat deze verpakkingen over het algemeen luxer zijn uitgevoerd dan andere verpakkingen welke eerder worden weggegooid door de consument. Doosjes van parfum en cosmetica worden langer bewaard en zijn vaak extra behandeld met een laminaat of vernislaag. Etiketten van bijvoorbeeld oliehoudende producten vervaardigen wij uit olie- en vetbestendig kunststof materiaal zodat deze mooi blijven, ook bij langer gebruik.

Bij cosmetica doosjes bedrukken we ook vaak de binnenzijde of komt er ergens op de verpakking een preeg, zodat een illustratie of logo zelfs voelbaar is. De afwerking kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld persvernis, spotvernis, mat of glanslaminaat. Elke extra bewerking zorgt er voor dat úw doosje meer opvalt dan die van de concurrent. Voor de extra ‘finish’ kan een zilver- of goudfolie worden aangebracht.

cosmetica doosjes, parfum doosjes, cosmetica verpakkingen, parfum verpakkingen, cosmeticaverpakkingen

 

Wij bieden een compleet assortiment aan om uw product op de markt te brengen zoals testermapjes, hangtags, gebruiksaanwijzingen, luxe papieren giftbags, brievenbusdoosjes voor proefpaketten en diverse promotiematerialen voor in de winkel.

cosmetica doosjes, parfum doosjes, tester, parfum-tester, hangtags, gebruiksaanwijzing, handleiding

 

Bezoek onze nieuwe website Cosmetica-Doosjes.nl en bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn. Wij geven advies op maat en denken met u mee. Als familiebedrijf zijn wij klein begonnen, maar de persoonlijke ’touch’ zijn wij nooit kwijtgeraakt. In onze showroom in Berkel en Rodenrijs kunt u de meest uiteenlopende doosjes bekijken en voelen, terwijl u op de achtergrond onze machines hoort draaien.
Wij nodigen u graag uit om uw wensen met ons te bespreken!

 

Wilt u meer informatie over cosmetica doosjes?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht