‘Ik wil een bierverpakking, maar dan voor koffie..”

bedrukte koffiehouder 2x, coffeholder, koffietray, coffee tray, 2 stuks van kraft bruin karton

Als onze klanten een verpakking of doosje zoeken die nog niet op onze websites staat, dan weten ze de weg naar ons gelukkig snel te vinden. Onze designers hebben aan een half woord genoeg en kunnen binnen korte tijd een bestaande verpakking visueel voor u ombouwen, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Wat we niet hebben, kunnen we maken en wat we al hebben, kunnen we ombouwen. Met onze grafische programma’s creëren we een ontwerp en mailen dat naar u, zodat u meteen kunt beoordelen of we op de goede weg zitten. Daarna kunnen we een blanco model laten ‘plotten’, d.w.z. dat u een verpakking ontvangt wat niet met een stansmes, maar met een machine is uitgesneden en voorgevouwen.

verschillende vormen doosjes, nul model, blanco model, plot model, test model voorbeelden model doosjes
Vanaf dit blanco ‘nul-model’ wordt beslist of het ontwerp voldoet aan uw eisen, of nog wat aangepast moet worden.

 

Een bierverpakking voor koffie, een bloembollenschuifdoos voor een horloge of een parfumtester voor olie. De mogelijkheden zijn oneindig. Wj hebben ook voor uw product een passende verpakking of maken er een op maat.

bedrukte lade doosjes in full color of van bruin kraft karton schuifdoosje, schuifdoos, uitschuifdoos, uitschuifdoosje voorbeelden verschillende stijlen

bedrukte parfumtester, parfummapje, parfum mapje, olie monster mapje, proefmonster mapje

 

Branding is voor grote merken onmisbaar en alle kansen worden aangegrepen om de consument te behouden of nieuwe aan te trekken.
Op onze afdeling SpecialProducts zijn de ramen naar binnen kijkend geblindeerd om een nieuw idee tot na de bescherming vertrouwelijk te kunnen ontwikkelen. Bij nieuwe producten kunnen datumcreatie, modelbescherming of zelfs patenten worden aangevraagd om exclusiviteit te kunnen waarborgen. Pas wanneer het product uitontwikkeld is gaat het deze kamer uit.

zomer promotieartikelen, exclusieve promotieartikelen, zomer promotieartikel, exclusief promotieartikel

 

 

 

Meer info over nieuwe verpakking ontwerpen?

Maak een afspraak, of vul ons contactformulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht